DMM'den Sümeyye Erdoğan Bayraktar'la ilgili iddiaya yalanlama!

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Sümeyye Erdoğan Bayraktar'la ilgili öne sürülen 'halifelik açıklaması' iddiasını yalanladı.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
29 Temmuz 2024 14:04
GÜNCELLEME
29 Temmuz 2024 14:19
DMM'den Sümeyye Erdoğan Bayraktar'la ilgili iddiaya yalanlama!
Ecem Çetin Editör

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı ve aynı zamanda Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'ın eşi olan Sümeyye Erdoğan Bayraktar'ın halifelikle ilgili bir açıklama yaptığı öne sürüldü. 

Söz konusu iddiaya ilişkin Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden (DMM) bir açıklama geldi. 


Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, öne sürülen iddiayı yalanladı. 

DMM'nin resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, bazı sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Eecep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar’ın “halifelik açıklaması” iddiasıyla yapılan paylaşımların doğru olmadığı ifade edildi. 


"Asılsız iddialara itibar etmeyiniz"

Açıklamada Sümeyye Erdoğan Bayraktar’ın iddia edildiği gibi bir açıklaması olmadığı ve asılsız iddialara itibar edilmemesi gerektiği belirtildi.


DMM'den yapılan açıklamada, "Bazı sosyal medya hesaplarından, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar’ın “halifelik açıklaması” iddiasıyla yapılan paylaşımlar doğru değildir.  Sümeyye Erdoğan Bayraktar’ın iddia edildiği gibi bir açıklaması yoktur.  Asılsız iddialara itibar etmeyiniz." ifadeleri yer aldı. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa