Lugano Teknik Direktörü Croci-Torti: “Fenerbahçe'yi elemek istiyoruz"

Lugano Teknik Direktörü Mattia Croci-Torti, maça iyi hazırlandıklarını belirterek sarı-lacivertlileri elemek istediklerini söyledi.

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
29 Temmuz 2024 19:42
GÜNCELLEME
29 Temmuz 2024 20:10
Lugano Teknik Direktörü Croci-Torti: “Fenerbahçe'yi elemek istiyoruz''
AA
Kaynak AA

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu rövanş maçında yarın Fenerbahçe'ye konuk olacak İsviçre ekibinin teknik direktörü Mattia Croci-Torti, Ülker Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

 Croci-Torti, geçen senelere göre gelişip güçlendiklerini ifade etti.

Cumartesi günü deplasmanda Basel'i yenerek ligde ikinci galibiyetlerini aldıklarına işaret eden, Torti, bu galibiyetin kendilerine güven verdiğini belirtti.

Croci-Torti, “Korkmadan oynayacağız” dedi. Gol yemeyerek Fenerbahçe'yi baskı altına almak istediklerini dile getiren Croci-Torti,  “Yarın elimizden geleni yapacağız. 90 dakika boyunca karakter göstereceğiz ve mücadele edeceğiz." şeklinde konuştu.

Statta ateşli bir atmosfer olacağını bildiklerini ifade eden Croci-Torti, " Bu statta maç kazanmak kolay değil, bunu biliyorum. Maça iyi hazırlandık. Fenerbahçe'yi elemek istiyoruz. Ancak bunu başarmak için şans başta olmak üzere her şeyin bizim tarafımızda olması da gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Croci-Torti, Fenerbahçeli futbolcuların fiziksel açıdan da bu maçta daha hazır olacaklarını belirterek, Fenerbahçe’nin maçın ilk dakikasından itibaren çok baskılı bir oyun sergilemesini beklediğini aktardı.

Amir Saipi: "İstanbul'a tatil için gelmedik"

Lugano'nun kalecisi Amir Saipi de maça hazır olduklarını belirterek öncelikle gol yememeye çalışacaklarını söyledi.

Her an gol atabilecek bir takım olduklarının altını çizen Saipi, “İstanbul'a tatil için gelmedik. Bu maçı en iyi şekilde sonuçlandırmak istiyoruz." sözleriyle iddialarını ortaya koydu.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa