Kenan Işık'ın cenaze programı belli oldu!

Uzun yıllardır komada olan Kenan Işık, dün 76 yaşında hayatını kaybetti. Vefatı derin üzüntü yaratan Işık'ın cenaze programı belli oldu.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
30 Temmuz 2024 09:05
GÜNCELLEME
30 Temmuz 2024 09:26
Kenan Işık'ın cenaze programı belli oldu!
Ecem Çetin Editör

Birçok dizi projesinde yer alan, tiyatro sahnelerinin sevilen ismi Kenan Işık, 2014 yılında girdiği saunada fenalaşarak dengesini kaybetti. 

Başını yere çarpan ve beyin kanaması geçiren Kenan Işık, komaya girdi. 

Dadı dizisiyle hafızalara kazınan ve son olarak 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasının sunuculuğunu üstlenen Kenan Işık'tan dün acı haber geldi. 


10 yıldır yaşamını komada sürdüren ünlü isim, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede 76 yaşında hayatını kaybetti.

Kenan Işık'ın vefatı başta ailesini, yakınlarını, sanat dünyasını ve hayranlarını yasa boğdu. 


Ünlü ismin cenaze programı belli oldu. 

Kenan Işık için bugün ilk olarak saat 11.00'da Atatürk Kültür Merkezi'nde tören düzenlenecek. 


Törenle Kenan Işık'ın naaşı Ankara'ya getirilecek. 

Ünlü isim, çarşamba günü öğle namazına müteakip Ahmet Hamdi Akseki Cami'nde kılınacak cenaze namazı sonrasında Karşıyaka Mezarlığı'na defnedilecek.

Kenan Işık kimdir?  


Kenan Işık, 1 Ekim 1947 yılında Malatya’da dünyaya geldi. Işık, çocuk yaşlarında Malatya Halkevin’de amatör tiyatro yapmaya başlamıştır. Lise döneminde de Meydan Sahnesi’ne oynamaya devam eden Kenan Işık, 1972 yılında ise Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü sanatçısı olmuştur. Çok sayıda tiyatro oyununda yer alan ve oyun yazarlığı da yapan Kenan Işık, televizyon dizileri ve filmlerde de kamera karşısına geçmiştir. Işık, Gülben Ergen, Haldun Dormen ile başrolü paylaştığı Dadı filmiyle tanınmış ve hafızalara kazınmıştır. Kenan Işık, oyunculuğunun yanı sıra habercilik geçmişi de olan bir isimdir. 2005 yılında kısa dönem haber sunuculuğu yapmıştır. Ünlü isim, komaya girmeden önce son olarak Kim Milyoner Olmak İster? Programının sunuculuğunu yapmıştır. Kenan Işık, Süper Baba, Yeşil Işık, Tatlı Hayat, Belalı Baldız, Emret Komutanım gibi projelerde yer almıştır. 1981 yılında Beril Işık ile evli olan Kenan Işık’ın Mehmet Işık ve Ahmet Işık adında iki oğlu bulunmaktadır.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa