Uğur Dündar'dan İsrailli Bakana sert tepki, Erdoğan'a destek!

İsrailli Bakan Katz'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan açıklamalarına Uğur Dündar, "Geleceğiniz varsa göreceğiniz de var" şeklinde tepki gösterdi.

Kübra Şenal Editör
YAYINLAMA
30 Temmuz 2024 10:29
GÜNCELLEME
30 Temmuz 2024 14:04
Uğur Dündar'dan İsrailli Bakana sert tepki, Erdoğan'a destek!
Kübra Şenal Editör

İşgalci İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz’ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı "Sonu Saddam gibi olarak" ifadeleriyle yaptığı paylaşımına tepkiler ardı ardına geliyor. Laf söyleriz söyletmeyiz diyen muhalif kanaldan bir isim daha Erdoğan'a destek verdi.


Uğur Dündar'dan İsrailli Bakan Katz'a sert tepki

Dündar, küstah Bakan Katz'a hitaben, ''Bak, daha önce de denediniz ama geldiğiniz gibi gittiniz. Siz kadın, çocuk, yaşlı, masum sivil demeden soykırım yapacaksınız, sonra da bunlar hiç yaşanmamış gibi Erdoğan’ı tehdit edeceksiniz! "Hadi oradan, geleceğiniz varsa göreceğiniz de var" deriz.'' ifadelerini kullandı.

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yapan Dündar, "İsrail Dışişleri Bakanı, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a ‘Saddam’ tehdidinde bulunmuş.

Yani demek istiyor ki;

"Biz emperyalizmin tüm gücüyle gelir, ülkene ve sana Saddam'ın akıbetini yaşatırız!"

Bu hadsize demem o ki;

"Bak, daha önce de denediniz ama geldiğiniz gibi gittiniz.

Siz kadın, çocuk, yaşlı, masum sivil demeden soykırım yapacaksınız, sonra da bunlar hiç yaşanmamış gibi Erdoğan’ı tehdit edeceksiniz!

Biz bağımsız gazeteciler Erdoğan’ı içeride çok sert eleştiririz ama koskoca Türkiye Cumhurbaşkanı’nı tehdide yeltendiğinizde "Hadi oradan, geleceğiniz varsa göreceğiniz de var" deriz.

Sen kim, Türkiye Cumhurbaşkanını tehdit etmek kim!

Hadi oradan!..

Ne olmuştu?

İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz, sosyal medya hesabından, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tehdit etmişti.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "Biz nasıl Karabağ'a girdiysek, nasıl Libya'ya girdiysek bunun benzerini aynen onlara da yaparız." sözlerinin ardından İsrailli Bakan Israel Katz, küstah sözler sarf etti.


"Saddam Hüseyin'in izinden gidiyor" tehdidi

İsrail gazetesi Haaretz'ın yaptığı haberde şu ibarelere yer verildi:

"İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz, Türk medyasının Türkiye liderini İsrail'i işgal etmekle tehdit etmesinin ardından X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Saddam Hüseyin'in izinden gittiğini ve İsrail'e saldırmakla tehdit ettiğini" yazdı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa