Şanslı kedi önce kazadan kurtuldu, sonra ziyafet yaptı!

Karşıya geçmek isterken bir arabanın altında kalmaktan son anda kurtulan kedi, kaldırıma çıktığında önüne bir poşet dolusu tavuk döküldü.

MP
Mevlüt Peker Editör
YAYINLAMA
30 Temmuz 2024 11:00
GÜNCELLEME
30 Temmuz 2024 11:14
MP
Mevlüt Peker Editör

Şanslı kedi, araba altında kalmaktan kurtuldu, onu koruyan kilolarca tavuk etiyle de ödüllendirdi. Sosyal medya platformu X'te paylaşılan bir video, izleyenleri hem şaşırttı hem de güldürdü. Videoda bir kedi, yolda karşıdan karşıya geçerken son anda araba altında kalmaktan kurtuluyor. Ancak kedinin şansı burada bitmiyor.


Kedi son anda kurtuldu

Görüntülerde, yolda karşıdan karşıya geçen bir kedi, ortalama bir hızla seyreden bir arabanın altında kalmaktan kıl payı kurtuluyor. Bu heyecanlı anlar, izleyenlerin yüreklerini ağızlarına getiriyor.


Kaldırımda büyük sürpriz

Kedi, araba tehlikesinden kurtulduktan sonra kaldırıma çıkıyor. Tam bu sırada, kaldırımda yürüyen bir yemek şirketi çalışanının taşıdığı poşet aniden yırtılıyor ve içindeki kilolarca tavuk eti kedinin önüne dökülüyor.


Yemek şirketi çalışanı da güldü

Yemek şirketi çalışanı, poşetinin yırtılıp içindeki tavuk etlerinin kaldırıma döküldüğünü görünce önce şaşırıyor. Ancak kısa sürede bu komik durumu fark edip gülmeye başlıyor ve kirlendiği için tavuk etlerini toplamadan yoluna devam ediyor.


Kedinin büyük ödülü

Kedi, önüne dökülen poşet dolusu tavuk etini hemen yemeye başlıyor. Bu şanslı kedi, araba altında kalmaktan kurtulmanın yanı sıra büyük bir ziyafetle ödüllendirilmiş oluyor.


Görüntüler hızla yayıldı

Bu sevimli ve şans dolu anlar, sosyal medya kullanıcıları arasında hızla yayıldı ve izleyenlerin yüzlerinde gülümsemeye neden oldu. Kedi, bu mucizevi anlarıyla hem karnını doyurdu hem de izleyenlere keyifli anlar yaşattı.


Yorumlar (1 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Burak Yılmaz 1ay önce Planlı olsa bu kadar olmaz :))
Sonraki Sayfa