Dayak yiyeceğini sandı, evire çevire dövdü!

MMA spor yorumcusu Steve Inman tarafından paylaşılan iki kadın arasındaki kavga görüntüsü sosyal medyayı salladı.

MP
Mevlüt Peker Editör
YAYINLAMA
30 Temmuz 2024 12:26
GÜNCELLEME
30 Temmuz 2024 12:55
MP
Mevlüt Peker Editör

Tarafların karşılaşmalarda üstünlük sağlamak için her türlü dövüş sanatı tekniğinden faydalanabildiği karma dövüş sporu MMA’nın önemli yorumcularından olan Steve Inman, sosyal medya platformu X’te paylaştığı sokak kavgaları videolarıyla da dikkat çekmeyi başarıyor.


Video izlenme rekorları kırdı

Dünyanın dört bir yanından rastgele videolar anlatan MMA/Spor yorumcusu Steve Inman’ın birbirine komşu olan Amerikalı iki kadın arasında yaşanan kavgaya ait paylaştığı video da izlenme rekoru kırdı.


Dayak yiyeceğini sandı, görüntülü olarak kayda aldırdı

Görüntülerde komşuluk anlaşmazlığı yaşayan iki kadın arasında önce sözlü sataşmalar yaşanıyor. Tartışmanın kavgaya döneceğini anlayan ve evinin önünde bekleyen kadın, konutunda beklerken dayak yiyeceğini düşünerek olayı yargıya intikal ettirebilmek için arkadaşından cep telefonunu kayda sokmasını ve yaşananları tek tek delillendirmesini istiyor.


Evine kadar döve döve götürdü

Arkadaşı cep telefonu ile kayda girdiğinde ise komşusu olan genç kadın öfkeli bir şekilde üzerine doğru koşuyor ve bir anda saldırmaya başlıyor. Öfkeli komşu sadece bir yumruk atabiliyor ancak dayak yiyeceğini düşünen ve olayı kayda aldıran ev sahibi kadın peş peşe yumrukları saydırıyor ve öfkeli komşusunu tutup kaldırıma çarpıyor. Kaldırım köşesine belini çarpan kadın iyice sersemleyince bu kez de saçlarından tutup ardı ardına yumruklar inmeye başlıyor. Hızını alamayan ev sahibi, komşu kadını evine kadar döve döve götürüyor.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa