Mourinho’dan Lille’e mesaj: “Fenerbahçe onlar için kolay bir kura değil”

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Lugano’yu eleyen oyuncularını kutlayıp yarından itibaren Lille maçı hazırlıklarına başlayacaklarını söyledi.

EK
Ersin Küçükbarak Editör
YAYINLAMA
30 Temmuz 2024 23:37
GÜNCELLEME
31 Temmuz 2024 12:25
Mourinho’dan Lille’e mesaj: “Fenerbahçe onlar için kolay bir kura değil”
EK
Ersin Küçükbarak Editör

Fenerbahçe, UEFA şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu rövanşında İsviçre temsilcisi Lugano’yu 2-1 yenerek üst tura adını yazdırdı.

Mourinho,maç sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Skoru 1-1’e getirdikten sonra herşeyin kendi ellerinde olduğunu belirten Portekizli çalıştırıcı, zorluk yaşamadıklarını söyledi.

Jose Mourinho, “Turu geçtik ve hayatta kalmayı başardık." dedi.

'Zor olacağını biliyordum'

Mükemmel senaryoyu ‘bütün oyuncuların ilk günden itibaren birlikte olması olurdu’ şeklinde tanımlayan Mourinho, Ferdi’nin sadece 5-6 idman yapmasına rağmen 80 dakika oynadığına işaret etti.

Deneyimli teknik adam, iyi bir takım olan rakibin kendilerine zorluk yaşattığını ifade etti.

Sakin kaldıklarını kaydeden Mourinho,  “1-1'den sonra her şey bizim elimizdeydi, zorluk yaşamadık. Turu geçtik ve hayatta kalmayı başardık." İfadelerini kullandı.

'Dar ama çekişmeli kadro istiyorum'

Mourinho, dar ama çekişmeli bir kadro istediğini dile getirdi. Eğer kupalar için savaşmak isteniyorsa takımın üst düzey olması gerektiğini kaydeden Mourinho, “Elimizde pek çok çözüm olmalı. Bir oyuncunun her maç oynaması imkansız. Şu anda da elimde 3 tane üst düzey forvet oyuncusu var. Güçlü oyuncular. Elimde olan forvetlerden daha mutlu olamazdım. Çift forvet oynamamız da mümkün olabilir. Vaktimiz olduğunda bunu da deneyeceğiz." Şeklinde konuştu.

'Lille maçında Fred olmayacak'

Maçlara adım adım baktıklarının altını çizen Mourinho, şu andan itibaren Lille'i konuşabileceklerini ifade etti.

Portekizli teknik direktör, yarın havuz başında güneş altında biraz vakit geçirdikten sonra Lille için çalışmaya başlayacaklarını vurguladı.

En-Nesyri’nin henüz takımla çalışmadığını, Maximin ve Oğuz’un oynamadığını hatırlatan Mourinho, T”akım haftalar geçtikçe üzerine koyacaktır. Fred bugün bir sakatlık yaşadı, tahminimce Lille turunda Fred olmayacak." Dedi.

'Herkese destek olmalarını istiyorum'

Maçta atmosferin gerçekten harika olduğunu belirten Mourinho,  taraftarlardan herkese destek olmalarını istedi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa