Squid Game'in ikinci sezon tarihi belli oldu!

İlk sezonu Netflix'te büyük bir ilgiyle izlenen Squid Game dizisinin ikinci sezon tarihi duyuruldu. Sevilen dizi 26 Aralık’ta geri dönüyor.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
01 Ağustos 2024 10:39
GÜNCELLEME
01 Ağustos 2024 11:55
Squid Game'in ikinci sezon tarihi belli oldu!
Ecem Çetin Editör

Türkiye ve dünya çapında çok sayıda izleyici kitlesi elde eden Netflix’in sevilen dizisi Squid Game, 17 Eylül 2021 tarihinde ilk sezonuyla ekrana geldi.

Kısa sürede milyonlarca izleyiciye ulaşan, son dönemin en dikkat çeken projeleri arasında yer alan dizi, adından uzun süre söz ettirdi.


Lee Jung-jae, Park Hae-soo, Wi Ha-joon, Jung Ho-yeon, O Yeong-su, Heo Sung-tae, Anupam Tripathi, Kim Joo-ryoung gibi isimlerin başrolünde yer aldığı Güney Kore’nin sevilen yapımı yeni sezonuyla izleyenlerinin karşısına çıkacak.

Dizinin ikinci sezonu büyük bir merakla bekleniyor.


İnsanlar, uzun süredir Squid Game ne zaman? Squid Game’in 2. Sezonu ne zaman yayınlanacak? Sorularını araştırıyor.

İzleyenleri sevindirecek müjdeli haber bugün geldi.


Dizinin yeni sezon tarihi, Netflix Türkiye’nin resmi sosyal medya hesabından duyuruldu.

Sevilen dizi, 26 Aralık’ta ikinci sezonuyla geri dönecek.


İnsanlar yeni sezon müjdesini sevinçle karşıladı. 

Sosyal medya kullanıcıları, "Yine mükemmel bir sezon bizi bekliyor", "Sonunda", "Nihayet geliyor" tarzında yorumlarda bulundu. 


Yapımını Siren Pictures Inc’in yaptığı dizinin yönetmen koltuğunda Hwang Dong-hyuk oturuyor. Diziyi, Hwang Dong-hyuk kaleme alıyor.


Oyuncu kadrosunda, Lee Yoo-mi, Kim Si-hyun, Lee Sang-hee, Kim Yun-tae,Kwak Ja-hyoung, Jung Ho-yeon, gibi isimlerde yer aldı. 

Konusu; 45,6 milyar won ödülü kazanmak için bir yarışmaya katılan 456 oyuncu, ölümcül çocuk oyunu oynayarak hayatlarını riske atmaktadır.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa