Antalya'da çifte cinayet

Antalya'da sevgilisi Aynur Çilli'yi ormanlık alanda başını taşla ezerek öldüren Mehmet Altın, tek tanık olan 8 yaşındaki oğlu Bulutcan Çilli'yi de boğdu.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
01 Ağustos 2024 22:29
GÜNCELLEME
01 Ağustos 2024 22:45
Antalya'da çifte cinayet
DHA
Kaynak DHA

Sabah saatlerinde Döşemealtı ilçesi Duacı Mahallesi'nde meydana gelen korkunç olay, tüm Türkiye'yi şok etti. 

1,5 yıl önce Muratpaşa ilçesi Doğuyaka Mahallesi'nde Aynur Çilli ve iki oğluyla birlikte yaşamaya başlayan Mehmet Altın, o sabah sevgilisi Aynur Çilli ve küçük Bulutcan ile birlikte Duacı Mahallesi'ndeki ormanlık alana gitti. 

Sevgilisinin başını ormanda taşla ezdi

Burada, henüz bilinmeyen bir sebeple çift arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında öfkesine hakim olamayan Mehmet Altın, yerden aldığı taşla Aynur Çilli'ye vurmaya başladı. Talihsiz kadını yere düşürdükten sonra başına taşla defalarca vurarak öldürdü.

8 yaşındaki Bulutcan annesinin ölümüne şahit oldu

Olay anında yanında olan 8 yaşındaki Bulutcan, annesinin bu korkunç ölümüne tanık oldu. Cinayetin ardından oğlunu da yanına alarak eve dönen Mehmet Altın, çocuğu olaya şahit olduğu için boğarak öldürdü. 

Bulutcan'ın cansız bedeni evde bulundu

Cinayetin ardından küçük çocuğun ellerini, ayaklarını ve boynunu iple bağlayan Altın, evden çıktı.

Ormanlık alanda Aynur Çilli'nin cansız bedenini gören vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, yaptıkları incelemede kadının kimliğini belirledi ve hemen Mehmet Altın'ın peşine düştü. Altın'ı evinde yakalayan jandarma ekipleri, evde yaptıkları aramada 8 yaşındaki Bulutcan'ın iple bağlanmış cansız bedeniyle karşılaştı.

Cani, vahşeti itiraf etti

Jandarma tarafından gözaltına alınan Mehmet Altın, sevgilisi Aynur Çilli ile yaşanan tartışma sırasında onu öldürdüğünü ve küçük Bulutcan'ı da annesinin öldürülmesine tanık olduğu için boğarak öldürdüğünü itiraf etti. Yapılan incelemelerin ardından anne ve oğlunun cenazeleri Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Mehmet Altın ise jandarma komutanlığına götürüldü.

Suç makinesi çıktı

Şüpheli Mehmet Altın adeta suç makinesi çıktı. 17 farklı suçtan kaydı olan Altın'ın, 5 kez evlendiği öğrenildi. Sevgilisi Aynur Çilli'nin ise 20 farklı suç kaydı olduğu ortaya çıktı. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa