Galatasaray transferde kolları sıvadı

Galatasaray yeni sezon öncesi transfer harekatına girişti. Cimbom rotayı İtalya'ya çevirdi. İşte sarı-kırmızılıların radarına aldığı isimler...

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
02 Ağustos 2024 15:59
GÜNCELLEME
02 Ağustos 2024 16:35
Galatasaray transferde kolları sıvadı
Hakan Öksüz Editör

Geçen sezon ligi şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, bu sezon da başarı hedefliyor. Hem Şampiyonlar Ligi hem de lig için hedef koyan sarı-kırmızılılar, yeni sezon öncesinde transfer harekatına girişti. Teknik direktör Okan Buruk'un verdiği listeye göre hareket eden yönetim, transferleri bitirmeye çalışıyor.

Cimbom'un teklifi 20 milyon euro

Manchester United'da forma giyen Scott McTominay'i radarına alan Galatasaray, 27 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu için İngiliz kulübüyle masaya oturdu. 

Cimbom'un Scott McTominay için Manchester United'a yaptığı teklifin 20 milyon euro olduğu kaydedildi. 

Manchester, 30 milyon sterlinde diretiyor

Yeni sezonda Premier Lig'de şampiyonluk hedefleyen Manchester ekibi, orta sahayı yenileyecek. Bu nedenle 27 yaşındaki İskoç oyuncuyu elinden çıkarmayan sıcak bakan İngiliz ekibinin 30 milyon sterlin istediği konuşuluyor. 

Fulham, tecrübeli oyuncuyu takibe aldı

Scott McTominay'i isteyen tek kulüp, Galatasaray değil. İngiliz ekibi Fulham'ın teklifinin daha yüksek olduğu belirtiliyor. Oyuncunun İngiltere'de kalmak istemesi durumunda Galatasaray rotasını başka yöne çevirecek.

Jens Cajuste ve Weston McKennie listede

Scott McTominay transferinde mutlu sona ulaşılamaması durumunda Napoli'de top koşturan Jens Cajuste ve Juventus'ta oynayan Weston McKennie takibe alınacak. 

ABD'li oyuncuyu radarına alan kulüplerden birinin, İtalyan ekibi Fiorentina olduğu kaydedildi. Weston McKennie için Galatasaray'ın teklifinin 15 milyon Euro olacağı düşünülüyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa