Samsung müjdeyi verdi! Yeni kulaklıklar yolda

Samsung, "Galaxy Buds3 Pro” isimli kulaklık serisini tanıttı. Kulaklıkların ön siparişe açılacağı tarih belli oldu.

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
02 Ağustos 2024 16:38
GÜNCELLEME
02 Ağustos 2024 17:13
Samsung müjdeyi verdi! Yeni kulaklıklar yolda
Hakan Öksüz Editör

Teknoloji devi Samsung'un "Galaxy Buds3 Pro” adını verdiği yeni kulaklık serisi tanıtıldı. Samsung Electronics tarafından yapılan açıklamaya göre kulaklıklar, 31 Ağustos itibarıyla ön siparişe açılacak. Beyaz ve gümüş renklere sahip olacak yeni kulaklıklar merakla bekleniyor.

Galaxy’den rengarenk seri

24 Temmuz’da Galaxy Watch Ultra’nın yanı sıra Galaxy Z Fold6, Galaxy Buds3 ve Galaxy Watch7 de genel satışa açılmıştı.  Galaxy Z Fold6; lacivert, pembe ve gümüş olmak üzere üç renkte satışa sunuldu. Galaxy Z ise mint yeşili, sarı, gümüş ve mavi renklerinde satışa çıktı. 

Samsung çevrim içi mağazasında iki ürünün de beyaz ve siyah renklerde satışa çıkarıldığı belirtildi. Galaxy Watch Ultra; titanyum, beyaz titanyum ve gri titanyum renklerinde görücüye çıktı. 

Seste ultra yüksek kalite

Galaxy Buds3 serisinin iki yeni tasarımı beğeni topladı. Açık uçlu Buds3 ile kanal uçlu Galaxy Buds3 Pro’nun sesinin “ultra yüksek kaliteli” olduğu kaydedildi. "Süper geniş bant çağrı” sayesinde telefon görüşmelerindeki ses kalitesi arttı.

“Yapay zekayı, parmaklarının ucuna taşıyacağız”

Dijital zindelik takibi yapan Galaxy AI platformu, Galaxy Watch serisine dâhil edildi. Samsung Electronics CEO’su TM Roh, “Paris’teki tanıtımın ardından tüketicilerin heyecanlandığını söyleyebiliriz. Galaxy AI, katlanabilir cihazlarımıza entegre edildi. Yapay zekayı, insanların parmaklarının ucuna taşıyacağız. Bu sözümüzü yerine getireceğiz.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa