Adana'da panik anları: Helikopter suya düştü!

Adana'nın Kızlarsekisi Mahallesi'ndeki ormanda çıkan yangına müdahale etmek için bölgeye giden 2 helikopterden biri suya düştü.

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
02 Ağustos 2024 17:19
GÜNCELLEME
02 Ağustos 2024 17:39
Adana'da panik anları: Helikopter suya düştü!
Hakan Öksüz Editör

Adana'nın Kozan ilçesinde başlayan orman yangını, bölgede paniğe sebep oldu. Alevlere müdahale için bölgeye hareketlenen helikopterlerden biri kaza kırıma uğradı. Helikopterde bulunan personellerin sağlık durumu hakkında açıklama yapıldı.

5 personel kurtuldu

Bölgede paniğe yol açan yangının, Kızlarsekisi Mahallesi'nde başladığı kaydedildi. Edinilen bilgilere göre helikopterdeki 5 personel kurtuldu. 

Adana Valisi Köşger: "Helikopter suya düştü, personelin durumu iyi"

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, alevlere müdahale etmek için 2 helikopterin kalktığını, bunlardan birinin kaza kırıma uğradığını aktardı. Helikopterin suya düştüğü, personelin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. 

Barajdan su alırken düşmüş

Kozan'ın Kızlarsekisi Mahallesi'ndeki yangına dair ayrıntılar ortaya çıktı. Saat 16.00 sıralarında başlayan yangına müdahale etmek için bölgeye giden helikopterlerden birinin, Göksü Çayı'ndaki barajdan su almaya çalışırken düştüğü kaydedildi.

Bakan Yumaklı'dan açıklama

Alevlere müdahale etmek için bölgeye giden ve düşen helikopterle ilgili Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yuvalı'dan da açıklama geldi. Helikopterde bulunan 5 personelin durumunun iyi olduğunu kaydeden Bakan Yumaklı, mürettebat için geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa