Sincan Belediyesi Kreşlerinde Kura Heyecanı Yaşandı!

Sincan Belediyesi’ne bağlı kreşlerde 2024-2025 öğretim yılı için çocukların ön kayıt başvuruları kura çekilişi ile belirlendi.

BY
Barış Yılmaz Editör
YAYINLAMA
02 Ağustos 2024 17:38
GÜNCELLEME
02 Ağustos 2024 18:02
Sincan Belediyesi Kreşlerinde Kura Heyecanı Yaşandı!
BY
Barış Yılmaz Editör

Sincan Belediyesi’ne bağlı kreşlerde 2024-2025 öğretim yılı için çocukların ön kayıt başvuruları kura çekilişi ile belirlendi. Noter huzurunda gerçekleşen çekiliş, miniklerin ilk kez kreşle tanışacağı bu önemli anı heyecanlı bir etkinliğe dönüştürdü.

Belediyenin, çocukların okul öncesi eğitimine destek olmak amacıyla açtığı Lale, Leylak, Zambak, Papatya ve Menekşe kreşleri, yeni eğitim yılı için geri sayıma başladı. 

Ön kayıtların ardından, bugün düzenlenen kura çekilişiyle hangi çocukların bu kreşlerde eğitim göreceği belirlendi. Ailelerin yoğun ilgi gösterdiği ve Lale Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen törende, çekiliş sonuçları açıklanırken büyük bir coşku yaşandı.

3-5 yaş arası çocuklar için eğitim verecek olan kreşlerde, kesin kayıt işlemleri 5-9 Ağustos tarihleri arasında yapılacak. 

Kayıtların tamamlanmasının ardından, 2-13 Eylül tarihleri arasında çocuklar için bir oryantasyon süreci düzenlenecek.

Tam zamanlı eğitim modeline sahip olan kreşler, çocukların motor, dil, sosyal ve duygusal gelişimlerini desteklemeyi hedefliyor. 

Minikler, yaşıtlarıyla bire bir iletişim kurarak hem sosyalleşme fırsatı buluyor hem de öğrenme süreçlerine dahil oluyorlar.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa