Süper Kupa maçı öncesi iki hoca buluştu

Beşiktaş teknik direktörü Bronckhorst ve Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, yarınki Süper Kupa maçı öncesi yapılan ortak basın toplantısında konuştu.

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
02 Ağustos 2024 17:40
GÜNCELLEME
02 Ağustos 2024 18:09
Süper Kupa maçı öncesi iki hoca buluştu
Hakan Öksüz Editör

Galatasaray ve Beşiktaş, 18'inci Türkcell Süper Kupa finalinde yarın karşılaşacak. Saat 20.45'te Atatürk Olimpiyat Stadı'nda başlayacak müsabakanın yayınlanacağı kanalın ATV olacağı duyuruldu.

Giovanni van Bronckhorst: "Çok iyi karşılandım"

Zorlu mücadele öncesi iki kulüp ortak basın toplantısı organize etti. Beşiktaş teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, "Türkiye çıkacağım ilk rekabetçi mücadele bu olacak. Burada iyi karşılandım. Rakibe saygılıyız ama hedefimiz kazanmak. En az 20 kupam var ama halen daha kazanmaya aç olduğumu söyleyebilirim." dedi.

Okan Buruk: "Beşiktaş'ı analiz ettik"

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, basın toplantısında konuştu. Beşiktaş'ın oynadığı son karşılaşmaları analiz ettiklerini vurgulayan Buruk, "Beşiktaş'ın neler yapabileceğinin bilincindeyiz. Yeni hocaları Giovanni van Bronckhorst, çok kariyerli birisi. Kendisine de 'hoşgeldin' diyorum." ifadelerini kullandı.

Davinson Sanchez ve Elias Jelert'in durumu

Davinson Sanchez'in takımla birlikte dün çalışmalara başladığını kaydeden tecrübeli teknik adam, "Elias Jelert'in biraz ağrısı vardı. O yüzden riske etmeyeceğiz. Şampiyonlar Ligi ve lig başlayacak. Elias Jelert biraz daha dinlendikten sonra çalışmalara dönecek." dedi.

"Penaltılara çalıştık"

İki takımın da yüz de 100 hazır olmadığını vurgulayan Okan Buruk, "Sezonun başında tam performans beklemek doğru değil. Maçı kaybeden, sezonu kaybetmiş anlamına gelmeyecek. Maç öncesi penaltılara çalıştık." değerlendirmelerinde bulundu.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa