Başkan Güner Güvenpark'taki Yenileme Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Başkan Güner, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Güvenpark restorasyon çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

BY
Barış Yılmaz Editör
YAYINLAMA
02 Ağustos 2024 18:13
GÜNCELLEME
02 Ağustos 2024 18:44
Başkan Güner Güvenpark'taki Yenileme Çalışmalarını Yerinde İnceledi
BY
Barış Yılmaz Editör

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Güvenpark restorasyon çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Ziyaret sırasında Güvenpark’ın çevresinde bulunan çiçekçileri de ziyaret etti.

Çankaya Belediye Başkanı Güner, Ankara'nın sembolik alanlarından biri olan Güvenpark'ta yapılan restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi. Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından parkın tarihi dokusunu koruyarak gerçekleştirilen yenileme çalışmaları hakkında bilgi aldı. Güner, parkın yanında hizmet veren çiçekçi esnafıyla da görüşerek onların ihtiyaçlarını dinledi.

Hüseyin Can Güner, Güvenpark ve çiçekçi esnafı ziyaretini sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı ve şu ifadeleri kullandı:

“Ankara’mızın ve Çankaya’mızın simgesi olan Güvenpark’ta, Büyükşehir Belediyemiz tarafından sürdürülen yenileme çalışmalarını inceledik. Parkın tarihi yapısını korurken, çiçekçi esnafımızın daha iyi şartlarda hizmet vermesi için yapılacak düzenlemeleri ele aldık. Çankaya’yı daha yaşanabilir ve güzel bir yer haline getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.”

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa