Fahrettin Altun'dan Katz'a sert tepki: Katil ruh hastası!

Ekrem İmamoğlu'nun paylaşımına işgalci Bakan Yisrael Katz'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef gösteren yorumuna, Fahrettin Altun'un sert tepki geldi.

Kübra Şenal Editör
YAYINLAMA
02 Ağustos 2024 21:35
GÜNCELLEME
02 Ağustos 2024 21:50
Fahrettin Altun'dan Katz'a sert tepki: Katil ruh hastası!
Kübra Şenal Editör

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun söz konusu erişim engeli nedeniyle yaptığı paylaşım dünya gündemini Türkiye'nin üzerine çekti. Ortalığı adeta karıştıran açıklamalara yer veren İmamoğlu, tabiri caizse işgalcilere malzeme çıkardı.


Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ölümle tehdit eden İsrail'in küstah Dışişleri Bakanı Yisrael Katz, İmamoğlu'nun paylaşımına cevap olarak yine Erdoğan'ı hedef gösterdi.


Devamlı Türkiye üzerinden prim ve algı yapmaya çalışarak kaşınan Katz'a İletişim Başkanı Fahrettin Altun gereken cevabı verdi.


"Buraya bak, katil ruh hastası!"

"Sen Recep Tayyip Erdoğan’ın ismini, masumların kanını emdiğin o kirli ağzına aldıkça biz kendisini daha fazla desteklemeye, daha kararlı bir şekilde arkasında durmaya devam edeceğiz." diyen Altun, açıklamasına şu ifadeleri de ekledi:

"Sizin gibi eli kanlı soykırımcı katillerden Sayın Cumhurbaşkanımızın da ülkemizin de öğreneceği tek bir şey yoktur! 

"Hesabı elbet sorulacaktır"

Filistinli kardeşlerimize yönelik işlediğiniz katliamların, uyguladığınız bu rezil soykırımın hesabı elbet bir gün sorulacak!"

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa