Hakan Fidan'dan Katz'a: Hadsizlik ve arsızlık abidesi

Hakan Fidan ve Ömer Çelik, işgalci İsrailli Bakan Yisrael Katz'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alıcı ifadelerine sert tepkiyle karşılık verdi.

Kübra Şenal Editör
YAYINLAMA
02 Ağustos 2024 22:09
GÜNCELLEME
02 Ağustos 2024 22:28
Hakan Fidan'dan Katz'a: Hadsizlik ve arsızlık abidesi
Kübra Şenal Editör

Daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı 'ölümle tehdit eden' İsrailli küstah Bakan Yisrael Katz'ın bugünkü skandal paylaşımıyla siyasi figürleri hareket geçirdi. İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un ardından Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik Katz'a haddini bildirdi.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı 'diktatör' olarak niteleyen Katz, Türkiye'nin İsrail'e uyguladığı ticari ambargoyu hazmedemeyip İmamoğlu'nun paylaşımı üzerine "Erdoğan, bilimsel, kültürel, teknolojik ve ekonomik yeteneklere sahip bir Türk devletini alıp yok ediyor, ilerici ve müreffeh bir Türkiye inşa eden Atatürk'ün mirasını zedeliyor." şeklinde küstah paylaşım yaptı.


"Hadsizlik ve arsızlık abidesi!"

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hadsiz sözlerle hedef alan Katz'a X hesabından yaptığı paylaşımla adeta haddini bildirdi.

"Cumhurbaşkanımızı kendi hezeyanlarına sürekli konu etmesi tam bir hastalık halidir." diyen Hakan Fidan, paylaşımının devamında "Bu şahıs soykırımcı Netanyahu Hükümeti’nin hadsizlik ve arsızlık abidesidir." ifadelerine yer verdi.

"Nazilerin ve atillerin sesi Katz"

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ise Katz'a Nazi benzetmesi yaparak "Cumhurbaşkanımızın izlediği Filistin politikası, özgür dünyanın gerçek iradesidir. Özgür dünyanın gür sesi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır.


Nazilerin ve katillerin sesi ise Netanyahu ve Katz gibilerdir. Netanyahu hükümeti, işledikleri soykırım suçları nedeniyle er ya da geç yargılanacaktır." dedi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa