İstanbul Başakşehir'deki yangın söndürüldü...

İstanbul Başakşehir'de, mobilya atölyesinde çıkan yangın ekiplerin müdahalesiyle 2 saatte söndürüldü...

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
03 Ağustos 2024 06:59
GÜNCELLEME
03 Ağustos 2024 06:48
İstanbul Başakşehir'deki yangın söndürüldü...
DHA
Kaynak DHA

Başakşehir'de, Keresteciler Sanayi Sitesi'nde yer alan mobilya atölyesinde çıkan yangın, yaklaşık 2 saatlik bir müdahale sonrası kontrol altına alındı.

Yangın, saat 02.30 civarında İkitelli Mahallesi Organize Sanayi Bölgesi Keresteciler Sanayi Sitesi'nde bulunan 2 katlı mobilya atölyesinde meydana geldi. İş yerinden yükselen dumanları fark eden çevredekiler, itfaiye, sağlık ve polis ekiplerine haber verdi.

İtfaiye ekipleri, yangının başladığı iş yerine girebilmek için kapalı kepenkleri testereyle keserek müdahalede bulundu. Yangın, çevre ilçelerden gelen takviye itfaiye ekiplerinin yardımıyla yaklaşık 2 saatlik bir çalışma sonucu söndürüldü. Ancak yangın, iş yerinde büyük çapta hasara neden oldu. İtfaiye ekipleri, yangının nedenini belirlemek için iş yerinde uzun süre soğutma ve inceleme çalışmaları yaptı.

Pendik'te de alevler yükseldi

Öte yandan İstanbul'da bir yangın haberi de Pendik'ten geldi.

Yangın, saat 23.30 civarında Orhangazi Mahallesi Kurşunluk Sokak'ta bulunan 3 katlı binanın çatısında meydana geldi. Kimyasal maddelerin saklandığı çatıda başlayan yangın, yanındaki binanın çatısına da yayıldı. Alevlerin kısa sürede çatıyı kapladığını gören çevre sakinleri, itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Çevre ilçelerden gelen takviye itfaiye ekiplerinin de katılımıyla yangın, yaklaşık 1 saatlik bir çalışmanın ardından kontrol altına alındı. Yangın sonucunda çatıda büyük hasar oluştu ve olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa