Şebnem Dönmez Kızılcık Şerbeti'nde! Şebnem Dönmez Kimdir?

Show TV'nin reyting rekorları kıran dizisi ''Kızılcık Şerbeti''nin oyuncu kadrosuna dahil olan Şebnem Dönmez Kimdir?

Büşra Ünal Editör
YAYINLAMA
03 Ağustos 2024 10:22
GÜNCELLEME
03 Ağustos 2024 10:22
Şebnem Dönmez Kızılcık Şerbeti'nde! Şebnem Dönmez Kimdir?
Büşra Ünal Editör

Show TV'nin reyting rekorları dizisi Kızılcık Şerbeti'ne iki yeni oyuncu katılıyor. Hem Giray'ın hem de Görkem'in üvey annesi rollerini canlandıracak bu oyuncular, dizinin kadrosuna dahil oldu. 

Geçtiğimiz sezona damga vuran Kızılcık Şerbeti, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor ve bu ayın sonunda çekimlerin başlaması planlanıyor. 

Diziye katılan yeni oyunculardan biri Şebnem Dönmez. Dönmez, dizide Heves karakteriyle Giray’ın üvey annesini canlandıracak.


Peki, Şebnem Dönmez Kimdir? İşte Şebnem Dönmez'in Biyografisi...

Şebnem Dönmez Kimdir?

Dönmez, 17 Mayıs 1974 yılında Almanya'nın Salzgitter şehrinde doğdu. 17 Mayıs 1974 tarihinde Salzgitter'de, oto tamircisi bir babanın kızı olarak dünyaya geldi. Henüz 6 aylıkken ailesiyle birlikte Türkiye'ye dönen Dönmez, burada büyüdü. Üç kardeşin ortancasıdır.

Şebnem Dönmez Televizyon Kariyeri

Televizyondaki ilk deneyimini 1990 yılında Atilla Arcan’ın sunduğu bir programa katılarak yaşadı. Ancak geniş kitlelerce tanınmasını 1996 yılında Murat Başoğlu ile birlikte sunduğu Sabah Şekerleri programı sağladı. Bu program, sabahları yayınlanan müzik ve eğlence programlarının öncüsü oldu. Murat Başoğlu ile iyi bir ikili olarak 1997 yılında Star TV'de Görevimiz Tehlike isimli yarışma programını sundu. 1998'de ise Star TV'de Cumartesi Gecesi Ateşi programında sunucu olarak yer aldı.

2000'li yıllarda dizi ve sinema projelerinde başarılı performanslar sergiledi. 

Televizyonda Aslı ile Kerem (2002) ve Ölümsüz Aşk (2003) dizileriyle kariyerini sağlamlaştırdı.

Şebnem Dönmez Sinema Kariyeri

Sinemaya 2002 yılında çekilen bağımsız film Kolay Para ile adım attı. Ardından 2004'te Neredesin Firuze, 2006'da Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü?, 2009'da ise Vali filmlerinde başrol oynadı. 2007 yılında BKM tarafından sahnelenen Oyunun Oyunu isimli tiyatro oyununda da performansıyla beğeni topladı.

Ayrıca, Live Earth’ün Türkiye temsilcisi olarak Al Gore'un İstanbul'da düzenlediği toplantıya basın sözcüsü olarak katıldı. 2013 yılında Kuzey Güney dizisinin kadrosuna dahil olan Dönmez, dizinin finaline kadar "Melda Yalgın" karakterini canlandırdı. Ardından Medcezir dizisinde 2 yıl boyunca rol aldı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa