Bir elektrik akımı faciası daha: 16 yaşındaki Batuhan'dan acı haber!

Malatya'da inşaat halindeki evlerinin bahçesinde sulama yaparken elektrik akımına kapılan 16 yaşındaki Batuhan Vahap Akbaş hayatını kaybetti.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
03 Ağustos 2024 10:42
GÜNCELLEME
03 Ağustos 2024 10:42
Bir elektrik akımı faciası daha: 16 yaşındaki Batuhan'dan acı haber!
DHA
Kaynak DHA

Olay, Malatya'nın Akçadağ ilçesine bağlı Aliçeri Mahallesi'nde dün gece meydana geldi. 

Edinilen bilgiye göre, 16 yaşındaki  Batuhan Vahap Akbaş, babası Ferhat Akbaş ile birlikte inşaat halindeki evlerinin yeni yapılan betonuna su tutuyordu. 

Batuhan Vahap Akbaş beton sulama işlemi yaparken, üstten geçen elektrik teline farkında olmayarak elini değdi ve su ile temas halindeki Akbaş büyük bir facia yaşadı. 

Elektrik akımına kapılan genç adam oracıkta yığılıp kaldı. 

Genç adamın babası Ferhat Akbaş, panik halinde ilk müdahalede bulunmaya çalışarak çevredeki vatandaşlardan yardım istedi. 

Hızlı müdahale yetersiz kaldı

Olayın hemen ardından çevrede bulunanlar durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine hızla olay yerine gelen sağlık ekipleri, Batuhan'a ilk müdahaleyi yaparak Akçadağ Devlet Hastanesi'ne sevk etti. Ancak, doktorların tüm çabalarına rağmen genç adam kurtarılamadı.

Cenaze otopsi için Adli Tıp'a kaldırıldı

Batuhan Vahap Akbaş'ın cenazesi, ölüm nedeninin kesin olarak belirlenmesi için Malatya Adli Kurumu'na gönderildi. Bu trajik olayla ilgili geniş kapsamlı soruşturma başlatıldı.

Aile ve mahalli sakinleri olayın şokunda

Olay, mahalle sakinlerinde büyük üzüntü yarattı. Aile, genç yaşta kaybettikleri evlatlarının acısıyla baş etmeye çalışırken, mahalle sakinleri de büyük bir şok yaşadı.

Bu trajik olay, genç yaşta kaybedilen bir canın acısını yansıtırken, benzer olayların tekrar yaşanmaması için alınacak önlemlerin önemini de ortaya koydu.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa