Trump kabul etti, şimdi söz Kamala'da!

Donald Trump, müstakbel rakibi Kamala Harris ile canlı yayında tartışmayı kabul etti. İşte tartışmanın tarihi ve yayınlanacağı kanal...

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
03 Ağustos 2024 11:08
GÜNCELLEME
03 Ağustos 2024 11:54
Trump kabul etti, şimdi söz Kamala'da!
Hakan Öksüz Editör

ABD'de kasım ayında yapılacak başkanlık seçimine hazırlanan Cumhuriyetçi Donald Trump, suikast girişiminden kıl payı kurtulmasının ardından rüzgârı arkasına aldı. 

Demokratlar, 5 Kasım'da ABD'de yapılacak seçimde Trump'ın karşısına aday olarak Kamala Harris'i çıkardı. Adaylık henüz netleşmese de Harris'in başkanlık için yarışacağına kesin gözüyle bakılıyor. Demokratlar, 19-22 Ağustos'ta düzenlenecek parti kongresinde son sözünü söyleyecek.


Kamala Harris, Trump nefretini kullanarak oy toplama peşinde

Başkan Joe Biden'ın yardımcısı olan Harris'in seçmenler arasında popülerliği düşük olsa da seçime kadar tablonun değişebileceği düşünülüyor. 

Donald Trump'a yönelik peş peşe açıklamalar yapan Harris, suikast girişiminden kurtulan eski başkana nefret duyanları kendi safına çekmeye çalışıyor.

Trump - Harris tartışmasının tarihi ve yayınlanacağı kanal

Kendisine yönelik düzenlenen suikast girişiminin ardından Cumhuriyetçi seçmenin gözüne kahramana dönüşen Donald Trump, müstakbel rakibi Kamala'nın canlı yayın teklifini kabul etti. 


Trump ile Harris arasındaki tartışmanın 4 Eylül Çarşamba günü Fox News'te yapılacağı kaydedildi. Kamala Harris, Fox News kanalından gelen teklife henüz resmi bir yanıt vermedi.

Trump'tan "uykucu Joe" göndermesi

Daha önce Biden ile canlı yayın düellosuna çıkan Trump, Truth Social adlı sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı:


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa