Rize'de taş yüklü kamyon dereye böyle uçtu

Rize'de taş yüklü kamyon dereye düştü. Kazada kamyon sürücüsü yaralanırken, kaza anı güvenlik kamerasınca kaydedildi.

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
03 Ağustos 2024 11:32
GÜNCELLEME
03 Ağustos 2024 12:14
AA
Kaynak AA

Rize'nin Kalkandere ilçesinde, dereye düşen taş yüklü kamyonun sürücüsü yaralandı. Kalkandere'ye bağlı Kayabaşı köyünde yaşanan olayda, sürücü Hakan K.'nin kontrolünü kaybettiği kamyon, yol kenarındaki bariyerleri aşarak dereye düştü.

Kaza sonrası kurtarma operasyonu başlatıldı

Kazanın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine AFAD, itfaiye, jandarma, İkizdere Arama Kurtarma ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Kurtarma ekiplerinin hızla müdahale ettiği sürücü Hakan K., kamyondan yaralı olarak çıkarıldı ve ilk müdahalesi olay yerinde yapıldı.

Yaralı sürücü hastaneye kaldırıldı

Yaralı sürücü, yapılan ilk yardımın ardından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Sürücünün sağlık durumu hakkında bilgi verilmedi.

Güvenlik kamerasına yansıyan kaza anı

Kaza, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntülerde, kamyonun kontrolden çıkarak dereye düşüşü net bir şekilde gözlemlenebiliyor. Bu tür kazalar, özellikle yük taşıyan araçların yolların durumuna ve hava koşullarına karşı dikkatli olmalarının önemini bir kez daha ortaya koyuyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa