Türk Olimpik Okçu Elif Berra Gökkır Kimdir?

Elif Berra Gökkır, 2024 Paris Olimpiyatları'nda kadınlar okçuluk klasik yay kategorisinde önemli bir başarı elde etti. Peki, Elif Berra Gökkır Kimdir?

Büşra Ünal Editör
YAYINLAMA
03 Ağustos 2024 12:08
GÜNCELLEME
03 Ağustos 2024 12:08
Türk Olimpik Okçu Elif Berra Gökkır Kimdir?
Büşra Ünal Editör

Elif Berra Gökkır, 2024 Paris Olimpiyatları'nda kadınlar okçuluk klasik yay kategorisinde önemli bir başarı elde etti. Son 16 turunda rakibini yenerek çeyrek finale yükselen Gökkır, bu performansıyla dikkat çekti. Bu performansından sonra Elif Berra Gökkır'ın hayatı merak konusu oldu. Peki, Türk Olimpik Okçu Elif Berra Gökkır Kimdir? İşte Elif Berra Gökkır'ın hayatına dair merak edilenler...

Türk Olimpik Okçu Elif Berra Gökkır Kimdir?


Elif Berra Gökkır, 11 Ocak 2007 yılında İstanbul'da doğdu. 

Elif Berra, kadınlar klasik yay kategorisinde yarışmaktadır. 

Fransa'nın Paris kentinde düzenlenen 2024 Olimpiyatları'nda Türkiye'yi temsil etme hakkı kazanarak büyük bir başarı elde etti.

Gökkır, Almanya'nın Essen kentinde düzenlenen 2024 Avrupa Kıta Eleme Turnuvası'nda bronz madalya kazanarak Paris 2024 Olimpiyatları'na katılma hakkı elde etti. Bu başarı, onun uluslararası arenadaki yeteneklerini bir kez daha kanıtladı.

Ayrıca, 2024 Avrupa Grand Prix'sinin Hırvatistan'ın Poreč kentinde düzenlenen ilk ayağında takım arkadaşlarıyla birlikte bronz madalya kazanarak önemli bir takım başarısına imza attı.

Elif Berra Gökkır, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda kadınlar klasik yay kategorisinde başarılı bir performans sergiledi. Son 16 turunda Japonya'dan Satsuki Noda'yı 6-4 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa