Süper Kupa aşkına: Galatasaray ve Beşiktaş karşı karşıya

Galatasaray ile Beşiktaş, bu akşam Süper Kupa maçında kozlarını paylaşacak. Dev maç öncesi iki takımın son durumunu aktardık.

Hakan Öksüz
YAYINLAMA
03 Ağustos 2024 13:20
GÜNCELLEME
03 Ağustos 2024 14:02
Süper Kupa aşkına: Galatasaray ve Beşiktaş karşı karşıya
Hakan Öksüz

Turkcell Süper Kupa, bu yıl 18'inci  kez düzenleniyor. Geçen sezon Trendyol Süper Lig'de şampiyon olan Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası'nda zafere ulaşan Beşiktaş, Süper Kupa'yı almak için bu akşam kozlarını paylaşacak.

Galatasaray - Beşiktaş maçı hangi kanalda?

Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki Süper Kupa finali, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılacak. Dev karşılaşmanın başlama düdüğünün saat 20.45'te çalacağı kaydedildi. Mücadele ATV'den naklen ekranlara gelecek. Karşılaşmada hakem Atilla Karaoğlan düdük çalacak.


Sarı-kırmızılı taraftarlar için batı ve güney tribünleri ayrıldı. Beşiktaşlı taraftarlar ise kuzey ve batı tribünlerinde takımlarına destek verecek. 

Süper Kupa'yı kaç takım kazandı?

Süper Kupa'da Galatasaray'ın 7, Trabzonspor ile Fenerbahçe'nin 3 ve Beşiktaş'ın 2 şampiyonluğu bulunuyor. Akhisarspor ile Konyaspor, kupayı birer defa müzesine götürebildi.

Galatasaray ve Beşiktaş'ta son durum

Geçen sezon Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Beşiktaş'ta yeni transferler Ciro Immobile ve Rafa Silva'nın performansı merak ediliyor. 

Siyah-beyazlılar, teknik direktör Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki ilk resmi maçına çıkacak.


Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, hafif sakatlığı bulunan Elias Jelert'i riske etmeyecek. Gözler takımın golcüsü Icardi'de olacak.

Galatasaray muhtemel 11

Beşiktaş muhtemel 11

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa