Sinop'ta sokak köpeğinin saldırısına uğrayan genç yaralandı

Sinop Türkeli'de motosikletle giderken sokak köpeğinin saldırısıyla karşılaşan 17 yaşındaki Tuğra Y., bacağından yaralandı.

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
03 Ağustos 2024 13:34
GÜNCELLEME
03 Ağustos 2024 14:53
Sinop'ta sokak köpeğinin saldırısına uğrayan genç yaralandı
AA
Kaynak AA

Sokak Hayvanları Yasası çıktı, tabii olarak yasadan sokak köpeklerinin haberi yok ancak görünen ve bilinen o ki yetkililer de harekete geçmiş değil. Sorumlular harekete geçinceye kadar hala sokakların efendileri konumunda yine sahipsiz köpekler olacak. Öyle olduklarını göstermeye devam eden sokak köpeklerinin hedefinde bu kez de motosikletli bir genç vardı.

Motosikletiyle gidiyordu

Sinop'un Türkeli ilçesinde yaşanan talihsiz bir olayda, 17 yaşındaki Tuğra Y., motosikletiyle seyahat ederken sahipsiz bir köpeğin saldırısına uğrayarak yaralandı. Genç sürücü, Yapraklı köyünden ilçe merkezine doğru yol alırken, beklenmedik bir anda köpeğin saldırısı ile karşı karşıya kaldı.

Yaralı genç hastaneye kaldırıldı

Saldırı sonucu bacağından yaralanan Tuğra Y., olay yerinde bulunan vatandaşların yardımıyla hemen Türkeli Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Tedavi altına alınan genç, yaşadığı korku dolu anları ve endişelerini AA muhabiri ile paylaştı.

Tuğra Y.'den yetkililere çağrı

Tuğra Y., yaptığı açıklamada, Sinop sokaklarında sahipsiz köpeklerin giderek arttığını ve bu durumun ciddi güvenlik sorunlarına yol açtığını belirtti. Daha önce de benzer kazalar atlattığını ifade eden Tuğra, yetkililere seslenerek, "Lütfen bu köpeklere bir çözüm bulun. Sokaklar köpek dolu ve biz gideceğimiz yere gidemiyoruz. Bu soruna kesin bir çözüm bulunmalıdır, yoksa daha büyük kazalar yaşanabilir," diyerek endişelerini dile getirdi. Genç sürücünün bu çağrısı, sahipsiz hayvanlarla ilgili süregelen sorunlara dikkat çekiyor ve yetkililerden acil önlem alınmasını talep ediyor.

Yorumlar (1 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Avukat Hilmi 1ay önce öncelikle KÖPEKLER TARAFINDAN ISIRILAN tüm vatandaṣlarimiza geçmiş olsun. tavsiyem iyi bir avukat tutun ve anayasada yer alan "idari hizmet kusuru" kanuna dayanarak belediye ve valilik hakkında yüklü bir tazminat davası açın. bu sizin anayasal, kanuni hakkınızdır. alacağiniz tazminatla zengin bile olabilirsiniz.
Sonraki Sayfa