Eğlence mekanında 3 kadın müşteri darp edildi: O anlar kamerada!

Beyoğlu'nda bir eğlence mekanında, masalarını değiştirmek isteyen 3 kadın mekan sahipleri tarafından darp edildi. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
03 Ağustos 2024 16:05
GÜNCELLEME
03 Ağustos 2024 16:41
Eğlence mekanında 3 kadın müşteri darp edildi: O anlar kamerada!
DHA
Kaynak DHA

3 Haziran’da Cihangir Mahallesi'nde gerçekleşen olayda, A.İ.K., H.E. ve Y.T. isimli üç kadın eğlenmek amacıyla bir mekana gitti. 

Kadınlar, telefonlarını şarj etmek için masalarını değiştirmek isteyince, işletme çalışanları hesabı getirerek mekanı kapatacaklarını söyledi. İddiaya göre hesabın bin 425 TL yerine 10 bin TL olarak gelmesine itiraz eden kadınlar ile işletme çalışanları arasında tartışma çıktı.


Kadınların darbedildiği anlar kamerada 

Tartışmanın büyümesi üzerine kadınlar mekan çalışanları tarafından darp edildi.

O görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından büyük tepki topladı. 


Paylaşılan görüntülerde, bir işletme çalışanının mekanda bir kadını duvara ittiği, kadının arkadaşının araya girdiği ve ardından darp edildikleri görüldü.

Darp edilen kadınlar, 31 Temmuz gecesi Feriköy Polis Merkezine giderek saldırganlardan şikayetçi oldu.




Emniyetten açıklama geldi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, kadınları darbeden M.M.D. ve V.T.'nin gözaltına alındığı belirtildi. Şüphelilerin çok sayıda suç kayıtlarının bulunduğu da açıklandı.

Bakan Yerlikaya sosyal medyadan tepki gösterdi

Yaşanan olayın ardından İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından tepki gösterdi. 

Bakan Yerlikaya yaptığı açıklamasında, "Kadına şiddet uygulamaya kalkan her kim olursa affetmeyiz! Eğer buna cüret eden olursa hukuk önünde hesabını verir," diyerek olaya sert tepki gösterdi.


"Beyoğlu kadınların özgürce ve güvenle yaşadığı bir ilçedir"

Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney de açıklamada bulunarak “Beyoğlu kadınların özgürce ve güvenle yaşadığı, yaşayacağı, eğleneceği ilçedir. Öyle de kalacaktır. Konuyla ilgili hukuki ve idari süreçleri sonuna kadar takip edeceğiz, Kaymakamlığımız ve Emniyet güçlerimizle koordinasyon halinde bu rezaletin sorumluları hakkında gereğinin yapılmasını sağlayacağız.  Konuyu şahsen takip ediyorum.”  ifadelerini kullandı.


Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa