Heykelcilik ve Fıskiyecilik sorunsalı

Ankara'da AK Partili belediyeler küresel ısınmaya rağmen fıskiyeden, CHP'li belediyeler tasarruf tedbirlerine rağmen heykelden vazgeçmiyor.

MP
Mevlüt Peker Editör
YAYINLAMA
03 Ağustos 2024 21:05
GÜNCELLEME
03 Ağustos 2024 21:43
Heykelcilik ve Fıskiyecilik sorunsalı
MP
Mevlüt Peker Editör

Etimesgut Belediyesi, onlarca yıldır vatandaşa hizmet veren ve adeta buluşma noktası haline gelen belediye binasının karşısındaki ismiyle müsemma “Kale Şelale Parkı” yıktı, bir Atatürk heykelinin merkezinde olacağı sil baştan yeni bir projeyi hayata geçiriyor.



Etimesgutlular, "bakım" beklediği parkın yerle bir edilerek yeniden yapılmasını doğru bulmazken, akıllara Erdal Beşikçioğlu'nun "tasarruf tedbirleri"ni gerekçe göstererek 15 Temmuz anma etkinliklerini iptal etmesi geldi.



Konuyu köşesine taşıyan yazarımız Hanife Ceren Kılıç, Behzat Ç'nin gönüllerdeki yerini anımsatarak, eski Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'in başarısız bir belediye başkanı olmadığını, bilakis ilçeye önemli değerler kattığını ancak "değişim" düşüncesiyle Erdal Beşikçioğlu'nun seçildiğini belirtti.



Etimesgutluların Erdal Beşikçioğlu'nu sevdiğini, beklentilerin yüksek oluşu sebebiyle seçildiğinin altını çizen Kılıç, tanık olunan bazı projelerde "acaba" denilmeye başlandığını vurguladı.

İşte Hanife Ceren Kılıç'ın o yazısı...

YAZIYI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN >>>


Yorumlar (1 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Recai Kurt 1ay önce Enver Demirel çok değerli ve başarılı bir belediye başkanıydı. Enver beye değil Etimesgut'a yazık oldu. Değişim değişim. Al sana değişim.
Sonraki Sayfa