Beşiktaş’tan Galatasaray'ın "Salıncak" paylaşımına olay tepki

Süper Kupa'da Galatasaray'ı 5-0 yenen Beşiktaş, geçen sezonki alaycı "Salıncak" paylaşımını hatırlatarak “Bir dahakine edebinle sevin." çağrısı yaptı.

EK
Ersin Küçükbarak Editör
YAYINLAMA
04 Ağustos 2024 02:42
GÜNCELLEME
04 Ağustos 2024 02:42
Beşiktaş’tan  Galatasaray'ın  ''Salıncak'' paylaşımına olay tepki
EK
Ersin Küçükbarak Editör

Beşiktaş, kuşkusuz Türkiye’nin en köklü spor kulüplerinden birisi.

Geçen sezon beklentilerin altına kalan siyah beyazlılar İnönü’de Galatasaray’a 1-0 kaybetmişti.

Maç sonrası sarı kırmızılılar tüyleri yolunmuş bir kartalı sarı lacivertli salıncakta betimleyen bir görsel paylaşmıştı.

O görselin, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un derbi primi sözüne gönderme olduğunu savunan Galatasaray, Koç Holding’in amiral gemisinin prim desteği vadinde bulunduğunu iddia etmişti.

İşte o paylaşımı Beşiktaş Yönetimi unutmadı.

5-0 kazanılan maç sonrası zehir zemberek  bir açıklamayla “Bir dahakine edebinle sevin" mesajı verdi.

Beşiktaş’ın Cumhuriyet’in kurucu kadrolarıyla iç içe geçen mazisine işaret edilen açıklamada, “Kendi iç sorunlarını örtbas etmek ve kitlelerini konsolide etmek için ezeli rakibine saygısızlık yapanlar, Türk sporunun temiz kalmasından çok, daha da kirlenmesine hizmet etmektedir” ifadeleriyle o paylaşıma gönderme yapıldı.

Açıklamada, Beşiktaş’ın  'Şerefinle oyna, hakkınla kazan' şeklindeki şiarının Galatasaray’a da tavsiye olması dileğinde bulunuldu.

“Kartal'ı salıncağa koymaya kimsenin gücü yetmez. Bir dahakine edebinle sevin." İfadelerine yer verilen açıklamada, Galatasaray Kulübü’ne geçen sezonki paylaşıma yönelik tepki gösterildi.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa