Ankara'da mangal ateşi can aldı!

Ankara'da mangal yakmak isteyen kişinin üzerine alev sıçradı. Alevlerin içerisinde kalan kişi kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
04 Ağustos 2024 13:43
GÜNCELLEME
04 Ağustos 2024 14:12
Ankara'da mangal ateşi can aldı!
O
Onur Çetinkaya Editör

Olay, Ankara'nın Elmadağ ilçesinde yaşandı. 

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (TESKOMB) Yönetim Kurulu Üyesi Turan Yapıcı arkadaşlarıyla mangal yakmak istedi.

Mangal başında ateşi alevlendirmeye çalışan Yapıcı bir taraftan da arkadaşıyla sohbet ediyordu. Başına birazdan geleceklerden habersiz olan Turan Yapıcı, elindeki sıvı maddeyi mangalın üzerine döktü.

Alevler üzerine sıçradı

İşte ne olduysa o anda oldu. Bir anda parlayan alevler yükseldi. O yükselen alevler Turan Yapıcı'nın üzerine sıçradı. Yapıcı kıyafetlerine sıçrayan ateşi söndürmek istedi ama başaramadı.

Alevler saliseler içerisinde vücudunu baştan aşağıya sardı. Talihsiz adam panikle sağa sola koşturdu, alevleri söndürmeye çalıştı. 

Bu esnada yardımına arkadaşı koştu. Üzerindeki kıyafetleri hızla çıkarmaya çalıştı. Tamamen yanmaktan kurtulan adama arkadaşları toprak attı. Atılan toprakla vücuttaki ateş alınmaya çalışıldı. 


Alevlerden kurtuldu kalp krizi geçirdi

Ancak bu sırada Yapıcı kendinden geçti genç adam bir anda yere yığıldı. Ne olduğunu anlamayan arkadaşları bir taraftan yardım ederken diğer yandan da sağlık ekiplerine haber verdi. 

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Turan Yapıcı'ya arkadaşları bir süre daha müdahale etti. Genç adamın kalp krizi geçirdiği anlaşıldı.

Hayatını kaybetti 

TESKOMB Yönetim Kurulu Üyesi Yapıcı'nın arkadaşlarıyla birlikte yaptığı mangal keyfi acı olayla sonlandı. Genç adamın ani ölümü iş hayatında da üzüntüyle karşılandı. 



Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa