İsrail Gazze'de iki okulu hedef aldı!

Katil İsrail masumlara saldırmaya devam ediyor. Gazze'de iki okulu hedef alan İsrail 25 kişiyi yine canice katletti.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
04 Ağustos 2024 16:58
GÜNCELLEME
04 Ağustos 2024 17:18
İsrail Gazze'de iki okulu hedef aldı!
O
Onur Çetinkaya Editör

İsrail'de sular durulmuyor. 

10 aydır Filistinlilere Gazze'de eziyet çektiren Netanyahu hükümeti çocuk, yaşlı demeden masumları katlediyor. ABD ve Yahudi lobisine güvenen İsrail, önce abluka altına alınan Gazze ardından da Refah'ta soykırım yaptı. Saldırılarda 40 bin Filistinli hayatını kaybetti, Gazze ve Refah'ın büyük bir kısmı yerle yeksan oldu. 

Tarih boyunca Filistin halkına katliam ve saldırılarını kesmeyen İsrail, binlerce masum insanı şehit etti ve etmeye de devam ediyor. 

Tüm dünyanın gözleri önünde katliam her geçen gün katlanarak sürerken katil Netanyahu ABD destekli insanlık dışı saldırılarına devam ediyor.

303 gündür zulmün bitmediği Gazze'de İsrail'in 7 Ekim'den bu yana düzenlediği saldırılarda hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısının 39 bin 583'e yaralıların sayısının 91 bin 398'e yükseldiği kaydedildi.  

İki okul hedef alındı

Hain saldırılarına devam eden İsrail, masumların üzerine yine bomba yağdırdı.  Siyonist İsrail ve Yahudi lobisinin kuklası İsrail Başbakanı Netanyahu hükümeti Gazze'de hastane, çadır kent derken bu kez de iki okulu hedef aldı. Bomba yağmuruna tutulan okulda 25 masum Filistinli şehit oldu. 




Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa