Gölette acı ölüm! Torunlarını kurtardı ama...

Giresun'un Alucra ilçesinde serinlemek için gölete giren torunlarını boğulma tehlikesinden kurtaran Hüseyin Karabey Bodur, boğulmaktan kurtulmadı.

Kübra Şenal Editör
YAYINLAMA
04 Ağustos 2024 18:36
GÜNCELLEME
04 Ağustos 2024 18:36
Gölette acı ölüm! Torunlarını kurtardı ama...
Kübra Şenal Editör

Giresun'un Alucra ilçesine bağlı Hacıhasan köyünde bulunan bir göletten cenaze çıktı. O bölgeye pikniğe giden Bodur ailesinden 3 torun serinlemek için gölete girince olanlar oldu. Üçünün de boğulma tehlikesi geçirdiğini gören 55 yaşındaki dede Hüseyin Karabey Bodur, kendi ölümüne atladı. 


Hüseyin Karabey Bodur torunlarına yaşam oldu

Saat 14.00 sıralarında meydana gelen olayda iddiaya göre; Hüseyin Karabey Bodur, gölete giren 3 torununun boğulma tehlikesi geçirdiğini görünce hiç düşünmeden can havli suya atladı. Suda çırpınan torunlarını kurtarıp kıyıya getirmeyi başaran dede bir anda gözden kayboldu.


Cansız bedenine ulaşıldı

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye jandarma, AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Dalgıç ekiplerinin çalışmaları sonucunda suyun dip kısmında Bodur'un cansız bedenine ulaşıldı. Savcılık incelemesi yapılan cenaze, otopsi işlemleri için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.


Boğulma tehlikesi geçiren 3 çocuk ise sağlık ekiplerinin müdahaleleri sonrası Alucra Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Arından Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi'ne sevk edilen çocuklar burada tedavi altına alındı.


Çocukların sağlık durumlarının iyi olduğu kaydedildi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa