Tarım aracı kazasında kahreden ölüm!

Ordu'da yaşlı bir çiftin kullandığı 'patpat' olarak bilinen tarım aracının devrilmesi sonucu Kadife Aydın hayatını kaybetti.

Kübra Şenal Editör
YAYINLAMA
04 Ağustos 2024 22:44
GÜNCELLEME
04 Ağustos 2024 22:44
Tarım aracı kazasında kahreden ölüm!
Kübra Şenal Editör

Ordu'nun Aybastı ilçesinde bu akşam saat 16.00 sıralarında patpat kazası meydana geldi. Yaşlı bir çiftin içinde bulunduğu tarım aracının devrilmesi Kadife Aydın'ı hayattan kopardı.


İbrahim Aydın direksiyon hakimiyetini kaybetti

Kaza, Alacalar Mahallesi Çoğ Mezarlığı mevkisinde meydana geldi. Aybastı-Düzyayla yolu üzerinde seyir halinde olan İbrahim Aydın'ın kullandığı patpat, Belen Mahallesinden yaylaya dönüş yaptı. O sırada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu  patpat yola devrildi.


Yaşlı çifti ayıran kaza!

Sürücü İbrahim Aydın ile yanında bulunan eşi Kadife Aydın yaralandı. Yaralı çift, bölge sakinleri tarafından apar topar Aybastı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Fatsa Devlet Hastanesi’ne sevk edilen Kadife Aydın, yapılan tüm müdahaleye rağmen hayata veda etti. Kazadan yaralı olarak kurtulan İbrahim Aydın’ın ise sağlık durumun iyi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı aktarıldı.

Kaza ile ilgili inceleme sürüyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa