Husumetli oldukları kardeşlere kurşun yağdırdılar

Tekirdağ Çorlu'da yaşanan olayda husumetlisi oldukları kardeşlere sokak ortasında ateş açtılar. Olay sonrası 1 kişi ölürken 1 kişi de yaralandı...

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
05 Ağustos 2024 05:28
GÜNCELLEME
05 Ağustos 2024 05:28
Husumetli oldukları kardeşlere kurşun yağdırdılar
DHA
Kaynak DHA

TEKİRDAĞ’ın Çorlu ilçesinde, Veysel Taştekin (27) ve kardeşi Mehmet Taştekin (24), sokak ortasında husumetlileri Ziya B. (25) ve S.G. (15) tarafından silahlı saldırıya uğradı. Tabanca ile açılan ateş sonucu Mehmet hayatını kaybederken, Veysel ağır yaralandı ve tedavi altına alındı. Polis, olaydan sonra kaçan iki şüpheliyi ve iki tabancayı ele geçirdi.

Olay, saat 20.00 sıralarında Şeyhsinan Mahallesi Ruşenler Sokak'ta meydana geldi. Çorlu’da pazarcılık yapan Veysel Taştekin ve kardeşi Mehmet Taştekin, yaklaşık bir ay önce Ziya B. ile aralarındaki alacak verecek meselesi nedeniyle tartışmıştı. Bu tartışma araya girenler tarafından yatıştırılmıştı. Taştekin kardeşler, sokakta yürüdükleri sırada Ziya B. ve yanındaki S.G. ile karşılaştı. Taraflar arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. İddiaya göre, Ziya B. ve S.G., üzerlerindeki tabancaları çıkararak Taştekin kardeşlere ateş açtı. Kurşunların isabet etmesi sonucu kardeşler kanlar içinde yere yığılırken, Ziya B. ve S.G. olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Mehmet Taştekin hayatını kaybetti, durumu ağır olan Veysel Taştekin’in tedavisi devam ediyor. Çorlu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, olaydan sonra kaçan Ziya B. ve S.G.’yi saklandıkları evde yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerin üzerinde olayda kullandıkları belirtilen iki tabanca da ele geçirildi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa