Bursa'da mahalleli itfaiyecilere saldırdı...

Bursa'da yangın sırasında itfaiyeden hortum isteyen mahalleli, yangına müdahale eden ekiplere saldırdı...

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
05 Ağustos 2024 05:50
GÜNCELLEME
05 Ağustos 2024 05:54
DHA
Kaynak DHA

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, samanlıkta başlayan ve eve sıçrayan yangına müdahale eden itfaiye ekiplerine, yardım etmek için hortum verilmesini isteyen mahalle sakinleri, talepleri reddedilince saldırdı. Saldırganlar, olay yerine gelen jandarmanın uyarı ateşi açmasıyla kaçtı ve yangın 1 saat içinde kontrol altına alındı. Jandarma ekipleri, itfaiye personeline saldıran şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Alevlerin yükseldiğini gören vatandaşların ihbarı üzerine adrese itfaiye ve jandarma ekipleri gönderildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, alev topuna dönen samanlık yangınına ve alevlerin sıçradığı eve müdahale etmeye başladı.

Hortum istediler, verilmeyince itfaiyecilere saldırdılar

Bu sırada çevrede toplanan mahalle sakinleri, itfaiye ekiplerinden kendilerine de hortum verilmesini istedi. Ancak, bu taleplerinin karşılanamayacağını belirten itfaiye görevlileri ile mahalle sakinleri arasında tartışma çıktı. Öfkeli kalabalık olay yerinden uzaklaştı. Yangın, itfaiye görevlilerinin 1 saatlik müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangında bir ev ve samanlıklar kullanılamaz hale geldi.

İtfaiyeciler şikayetçi oldu

İtfaiye görevlileri, soğutma çalışmalarına devam ederken, kendilerine saldıran kişilerden şikayetçi oldu. Jandarma ekipleri, kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Yangının çıkış nedenini belirlemek için araştırmalar sürüyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa