Filenin Sultanları, Çin'e bileniyor

Olimpiyatlarda adını çeyrek finale yazdıran Filenin Sultanları, çeyrek final turunda Çin ile karşılaşacak. Zorlu maça dair detaylar haberde...

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
05 Ağustos 2024 10:01
GÜNCELLEME
05 Ağustos 2024 10:41
Filenin Sultanları, Çin'e bileniyor
Hakan Öksüz Editör

Fransa'nın başkenti Paris'te devam eden 2024 Olimpiyat Oyunları'nda gruptaki son maçında İtalya'ya 3-0 kaybeden Filenin Sultanları, çeyrek finaldeki rakibini bekliyordu. 

Çeyrek finale yükselen takımlar

South Paris Arena'da yapılan son grup mücadeleleri sonrası çeyrek final turuna adını yazdıran ekipler netleşti. Türkiye'nin yanı sıra ABD, Brezilya, İtalya, Çin, Sırbistan, Dominik Cumhuriyeti ve Polonya son 8 takım arasına kaldı. 

Türkiye'nin rakibi Çin oldu

Yarın South Paris Arena'da yapılacak çeyrek final eşleşmeleri netleşti. A Milli Kadın Voleybol Takımımız, çeyrek finalde Çin ile eşleşti. Yarın saat 10.00'da oynanacak zorlu mücadele, TRT Spor'dan canlı olarak izlenebilecek.

Brezilya ile Dominik Cumhuriyeti saat 14.00'te karşı karşıya gelecek. ABD-Polonya maçı 18.00'de, İtalya-Sırbistan maçı ise 22.00'de başlayacak.

Çin, gruptaki 3 maçını da kazandı

Türkiye ile Çin arasında oynanacak maçın galibi, adını yarı finale yazdıracak. Millilerimizin rakibi Çin, A Grubu'ndaki maçlarında ABD, Fransa ve Sırbistan'ı mağlup etmeyi başardı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa