Başakşehir'in Konferans Ligi'ndeki muhtemel rakipleri netleşti

Konferans Ligi'nde üçüncü eleme turuna yükselen Başakşehir'in, play-off turuna geçmesi durumunda eşleşeceği muhtemel rakipler netleşti.

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
05 Ağustos 2024 15:22
GÜNCELLEME
05 Ağustos 2024 15:39
Başakşehir'in Konferans Ligi'ndeki muhtemel rakipleri netleşti
Hakan Öksüz Editör

Türkiye bu yıl Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ve Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde Trabzonspor ve Beşiktaş, Konferans Ligi'nde ise Başakşehir tarafından temsil edilecek. Temsilcilerimizin rakipleri, bugün yapılan kura çekiminin ardından netleşti.

Başakşehir, ikinci eleme turunda La Fiorita'yı farklı geçti

Geçen sezon Süper Lig'i 4. sırada tamamlayan Başakşehir, Konferans Ligi 2. eleme turunda La Fiorita takımını 6-1 ve 4-0'lık skorlarla elemişti. 

Play-off turundaki rakip, St. Patricks-FC Sabah maçının galibi olacak

Turuncu-lacivertliler, 3. eleme turunda Iberia 1999 Tblisi ile eşleşti. Temsilcimiz, bu turu elemesi durumunda halinde play-off turunda St. Patricks ya da FC Sabah takımlarından biri ile eşleşecek.

Beşiktaş rakibini bekliyor: Partizan mı, Lugano mu?

Geçen sezon Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanarak Avrupa Ligi'ne play-off turundan katılım hakkı elde eden Beşiktaş, Partizan-Lugano eşleşmesinde tur atlayan takım ile eşleşecek. Kara Kartal, ilk maçına deplasmanda çıkacak.

Trabzonspor'a zorlu kura

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda Avusturya ekibi Rapid Wien ile eşleşmişti. Bordo-mavililerin Rapid Wien'i geçmesi halinde play-off turundaki rakibi, Braga-Servette eşleşmesinde turu geçecek takım olacak. Temsilcimiz, ilk karşılaşmasını deplasmanda yapacak.

Galatasaray'ın rakibi Young Boys 

Cimbom'un play-off turundaki rakibi Young Boys oldu. Fenerbahçe'nin Lille'i elemesi durumunda play-off turunda eşleşeceği muhtemel rakipler de belirlendi. Sarı-lacivertliler, Slavia Prag-Union SG eşleşmesinden gelecek takım ile karşılaşacak.

Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri

Fenerbahçe'nin Lille'i elemesi durumunda play-off turunda eşleşeceği muhtemel rakipler de belirlendi. Sarı-lacivertliler, Slavia Prag-Union SG eşleşmesinden gelecek takım ile karşılaşacak.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa