Nihat Genç: Altı Ok’u sokacak yer mi arıyorsunuz?

Gazeteci yazar Nihat Genç, Özgür Özel'e "Git trans ameliyatı ol, CHP'den ne istiyorsun?" diye sordu ve ekledi: “Hakikaten .öt olmuş bunlar!”

MP
Mevlüt Peker Editör
YAYINLAMA
05 Ağustos 2024 16:17
GÜNCELLEME
05 Ağustos 2024 16:45
Nihat Genç: Altı Ok’u sokacak yer mi arıyorsunuz?
MP
Mevlüt Peker Editör

Gazeteci yazar Nihat Genç, sosyal medya platformu X’teki @nihadagenc hesabından yaptığı paylaşımda, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in CHP ambleminde yer alan 6 oka 2 yeni renk daha eklemek istedikleri yönündeki açıklamasına tepki gösterdi.


İLGİLİ HABER: Özgür Özel'den '6 ok' çıkışı! 1 tanesinin rengi değişiyor >>>

Özgür Özel’in CHP amblemi olan 6 ok’a 2 yeni renk daha getirmek istediklerini belirten Nihat Genç, eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu kastederek, “Biri kalkar vatan haini Seyid Rıza’nın ..tünü öper, diğeri de (Özgür Özel) kalkar LGBT renklerini partinin amblemine taşır” dedi.

“Tımarhanelik deli olmuşlar! Kafayı iyice sıyırmışlar!” diyen Nihat Genç, tepki verilmemesi, ses çıkarılmaması durumunda yarın da kalıp Atatürk posterleri üzerinde oynanacağı, Atatürk’ün kaşlarına sürme çekileceği, rujlu öpücükler konulacağı vurgusunda bulundu.

Özgür Özel’in iyice uçtuğunu söyleyen ve “Hangi alemlerde yaşıyorsunuz?” diye soran Nihat Genç, “6 Ok'u zaten inkar etmiştiniz. Şimdi de 6 Ok'u sokacak yer mi arıyorsunuz?” diye sordu.

Türkiye’nin yaylaları ve ovaları fiili işgal altındayken akıllarına gele gele 6 Ok’un renginin değiştirilmesinin mi geldiğini soran Nihat Genç, çok istiyorsa Özgür Özel’in gidip trans ameliyatı olabileceğini söyleyerek, “CHP'nin tarihinden ne istiyorsunuz?” sorusunu yöneltti.

Nihat Genç, Nasreddin Hoca’nın bir gün eşeğe ters binip kendi kendine hayıflanıp “Burada bir baş vardı, .öt olmuş” dediğini anımsatarak, “Hakikaten .öt olmuş bunlar!” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa