İsrail saldırılarında can kayıpları artıyor

Katil Netanyahu ve yönetiminin 304 gündür sürdürdüğü insanlık dışı saldırılarda can kayıpları artmaya devam ediyor.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
05 Ağustos 2024 16:42
GÜNCELLEME
05 Ağustos 2024 18:13
İsrail saldırılarında can kayıpları artıyor
O
Onur Çetinkaya Editör

7 Ekim'de başlayan saldırılar Gazze'de yoğun bir şekilde devam ediyor. Siyonist İsrail'in saldırılarını sürdürdüğü bölgede çocuklar açlıktan hayatlarını kaybediyor.

Tüm dünyanın gözleri önünde katliam her geçen gün şiddetini arttırırken   katil Netanyahu ABD destekli insanlık dışı saldırılarını sürdürüyor.

Çocuk, yaşlı ve kadın Netanyahu ve yönetimi tarafından işkenceye maruz kaldı. Aralıksız süren çatışmalarda Filistin, İsrail tarafından abluka altına alındı. Katil İsrail ordusu, savaştan kurtularak zor şartlarda hayatını devam ettiren masumlar için ise yerlerinizi terk edin çağrısı yapıyor. 

Can kaybı 40 bine dayandı

Filistin Sağlık Bakanlığı hayatını kaybeden sivillerin sayısına dair açıklama yaptı. İsrail'in 304 gündür düzenlediği saldırılarda hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısının 39 bin 623'e yaralıların sayısının 91 bin 469'a yükseldiği kaydedildi. Son 24 saate ise 40 Filistinli şehit oldu. 71 kişi ise İsrail'in saldırılarında yaralandı. 

10 aydır Filistinlilere Gazze'de eziyet çektiren Netanyahu iki okulu hedef aldı. Hain saldırılarına devam eden İsrail, masumların üzerine yine bomba yağdırdı.  Siyonist İsrail ve Yahudi lobisinin kuklası İsrail Başbakanı Netanyahu hükümeti Gazze'de hastane, çadır kent derken bu kez de iki okulu hedef aldı. Bomba yağmuruna tutulan okulda 30 masum Filistinli şehit oldu. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa