Marmaris'te erkek meselesi yüzünden kavga ettiler: O anlar kamerada!

Marmaris'te T.N.K., eski erkek arkadaşından uzak durmasını istediği F.K.'yi darbetti. O anlar cep telefonu kamerasıyla kayda alındı.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
05 Ağustos 2024 18:22
GÜNCELLEME
05 Ağustos 2024 18:24
Marmaris'te erkek meselesi yüzünden kavga ettiler: O anlar kamerada!
DHA
Kaynak DHA

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bulunan bir parkta kızlar erkek meselesi yüzünden saç saça baş başa kavga etti.

Edinilen bilgiye göre, 14 yaşındaki F.K., 2 Ağustos'ta Marmaris Polis Merkezi'ne giderek darp edildiğine dair şikayette bulundu.


F.K. şikayetinde, A.A. isimli erkek arkadaşıyla parkta konuşurken, A.A'nın eski sevgilisi 14 yaşındaki T.N.K.'nin de aralarında olduğu kız grubunun yanlarına geldiğini belirtti. T.N.K., "Benim eski erkek arkadaşımla nasıl konuşursun?" diyerek F.K.'yi darp etti ve bu anları kayda alarak sosyal medya hesabından paylaştı.


6 şüpheli gözaltına alındı

Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, olayla ilgili soruşturma başlatan polis, görüntülerden şüpheli 6 kişinin kimliklerini belirledi. Gözaltına alınan 2'si erkek 6 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.


Darp edilme anlarını kayda aldılar

Görüntülerde T.N.K.'nin, F.K.'ye hakaret ettikten sonra saçından tutup yere yatırdığı, tekmelediği ve yumruk attığı, arkadaşlarının da bu şiddete destek verdiği görülüyor. Olay, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve tepkilere neden oldu.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi. 



Yorumlar (1 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Recai Kurt 1ay önce bizim orada bir laf vardır.şeyindeki pislikle diye. yazamıyorum,yayınlamazsınız. bacak kadar bebelerin derdine bakın Allah aşkına.gidin okuyun adam olun.erkek meselesi neymiş. ilerde başınızı taşlara vurursunuz ammma geç olur
Sonraki Sayfa