13 gündür kayıptı, cansız bedeni bulundu...

13 gündür haber alınamayan emekli maden işçisi İsmet Abalı’nın (74) yabani hayvanlar tarafından kısmen parçalanmış halde cesedi bulundu.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
06 Ağustos 2024 05:12
GÜNCELLEME
06 Ağustos 2024 05:12
13 gündür kayıptı, cansız bedeni bulundu...
DHA
Kaynak DHA

Zonguldak'ın Devrek ilçesi Tabaklar köyü Abalıoğlu Mahallesi’nde yaşayan İsmet Abalı, 24 Temmuz'da evinden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı. O gün saat 17.00 civarında evinden 200 metre uzaklıkta bir yol üzerinde görüldüğü iddia edilen Abalı’nın ailesi, jandarmadan yardım talep etti. Jandarma ekipleri ve komandolar bölgede arama çalışmaları başlattı. Dron ve iz takip köpeği kullanan ekipler, bölgedeki kırsal alanlarda ve dere yataklarında iki çocuk babası, üç torun sahibi emekli madenci İsmet Abalı’yı aradı.

Kadavra köpeği ile yapılan aramalarda, bugün Abalı’nın cansız bedeni, en son odun toplarken görüldüğü evinden 3 kilometre uzakta, dikenli çalıların arasında bulundu. Ekipler, Abalı’nın cesedinin vahşi hayvanlar tarafından kısmen parçalandığını tespit etti. Abalı'nın cenazesi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla Devrek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Otopsi işlemlerinin ardından Abalı'nın cenazesi köy camiinde kılınan cenaze namazından sonra köy mezarlığında defnedildi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa