Trabzonspor'da o isimlerin bileti kesildi...

Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın kadroda düşünmediği 15 isim ile yolların ayrılması bekleniyor... İşte haberin detayları...

HM
Haber Merkezi ankaramasasi.com
YAYINLAMA
06 Ağustos 2024 08:05
GÜNCELLEME
06 Ağustos 2024 08:05
Trabzonspor'da o isimlerin bileti kesildi...
HM
Haber Merkezi ankaramasasi.com

Sezona iddialı bir kadro ile başlamak isteyen Trabzonspor'da, kadro yavaş yavaş şekilleniyor. Karadeniz ekibi, teknik direktör Abdullah Avcı'nın planlarında yer almayan oyuncularla yollarını ayırıyor.

Bordo-mavili takım, bazı oyuncuları daha fazla süre alarak gelişim sağlamaları için farklı takımlara kiralık olarak gönderirken, bazı oyuncularla da tamamen yollarını ayırdı.

TRT Spor'un haberine göre; Karadeniz ekibinin Macaristan'ın Szeged şehrindeki kampına katılan Murat Cem Akpınar, Veysel Sönmezsoy, Zekeriya Berk Bulut, Kerem Şen ve Göktan Gürbüz ile devam edilmedi.

Genç kaleci Hakan Aydın bir yıllığına Beykoz İshaklı Spor'a kiralandı. Diğer genç kaleci Kağan Moradaoğlu ise bonservisiyle Erzurumspor'a transfer oldu.

Yunus Emre Köse 52 Orduspor'a, Emirhan Zaman 1461 Trabzon'a, Kadir Bakırtaş Karşıyaka'ya ve Hakan Yeşil Pendikspor'a bonservisleriyle transfer oldu.

Kerem Şen bir yıllığına İstanbulspor'a kiralanırken, Emir Uzun da bir yıllığına Beykoz İshaklı Spor'a kiralandı. Ognjen Bakic ise hiç süre almadan HNK Sibenik'e transfer oldu.

Trabzonspor'un sözleşmesini feshettiği Montasser Lahtimi'nin ise yeni takım arayışları devam ediyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa