John Wick hayranlarına dizi müjdesi

John Wick evreninde geçecek yeni bir dizi geliyor. Keanu Reeves'in dizinin yapımcılığını üstleneceği kaydedildi.

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
06 Ağustos 2024 11:04
GÜNCELLEME
06 Ağustos 2024 12:43
John Wick hayranlarına dizi müjdesi
Hakan Öksüz Editör

"Matrix" serisi ile dünya çapında milyonlarca hayrana ulaşan oyuncu Keanu Reeves, son yıllarda "John Wick" ile gündeme geliyor. Dört filmden oluşan sinematik John Wick evreni, son dönemlerin en popüler projelerinden biri oldu.

John Wick evreni genişliyor

John Wick karakteri ile maceradan maceraya atılan Keanu Reeves'in yapımcılığını sütleneceği yeni dizi, hayranları heyecanlandırdı. "The Continental" dizisi ve "Ballerina" filmi ile devam eden John Wick hikayesinin daha da genişleyeceği kaydedildi. 

Dizinin ismi "John Wick: Under The High Table" olacak

Dizinin adının "John Wick: Under The High Table" olacağı kaydedildi. Dizide Keanu Reeves'in rol almayacağı belirtildi. Ünlü oyuncunun yapımcılığını üstleneceği dizinin yönetmenlik koltuğunda Chad Stahelski oturacak. 

Dizinin konusu ne?

Peki John Wick evreninde geçecek yeni dizinin konusu ne olacak? John Wick: Chapter 4 filminin bittiği yerden başlayacak olan dizide, isimlerini duyurmaya çalışan bir grubun mücadelesi anlatılacak. 

John Wick'in zayıflattığı High Table (Yüksek Masa) kritik bir durumdadır. Eski sadık isimlerin yanı sıra kendi yollarını açmaya çalışan yeni karakterlerin yer alacağı dizi, John Wick evreninin geçmişini ve bugününü birleştirecek.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa