Rıza Kocaoğlu'ndan Seda Bakan ve Tuba Büyüküstün açıklaması!

Zeytin Ağacı dizisinin Tevfik'i oyuncu Rıza Kocaoğlu , Seda Bakan ve Tuba Büyüküstün arasında gündem olan diyaloğa ilişkin açıklama yaptı.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
06 Ağustos 2024 15:58
GÜNCELLEME
06 Ağustos 2024 17:04
Rıza Kocaoğlu'ndan Seda Bakan ve Tuba Büyüküstün açıklaması!
Ecem Çetin Editör

Tuba Büyüküstün, Seda Bakan, Boncuk Yılmaz, Murat Boz, Fırat Tanış, Rıza Kocaoğlu gibi isimlerin kadrosunda buluştuğu Zeytin Ağacı dizisi, son dönemin en dikkat çeken projelerinden biri oldu.

İlk sezonu 28 Temmuz 2022, ikinci sezonu 11 Temmuz 2024 tarihinde yayınlanan Netflix'in sevilen dizisi, izleyenlerinden büyük bir ilgi gördü.


İki sezonu da milyonlarca seyirciye ulaşan Zeytin Ağacı dizinin ikinci sezon galası İstanbul Sarıyer Yeniköy'deki bir mekanda 9 Temmuz'da yapıldı. 

Gala gecesinde Seda Bakan ve Tuba Büyüküstün arasında yaşanan bir diyalog oldukça gündem oldu. 


Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan ekipten Seda Bakan, "Herkes birbirini az da olsa eskiden tanıyordu, ama gerçek anlamda tanışınca..." dediği sırada Tuba Büyüküstün araya girdi.

Büyüküstün, "Az da olsa tanımıyordu, ben seni tanımıyordum, Boncuk'u tanımıyordum, Sen de Boncuk'u tanımıyordun, beni tanımıyordun" dedi. 


Ekip arasında bir süre daha devam eden diyaloğun sonunda Tuba Büyüküstün, Seda Bakan'a "Sus tamam, sus artık" ifadelerini kullandı.

O anlar sosyal medyada gündem oldu. 

Zeytin Ağacı dizisinin Tevfik'i ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu, Tuba Büyüküstün ve Seda Bakan arasında geçen diyaloğa ilişkin konuştu.


Tuba ve Seda birbirlerini seviyor

2. Sayfa'ya açıklamalarda bulunan Kocaoğlu, ekibin çok iyi arkadaş olduğunu, Tuba Büyüküstün ve Seda Bakan'ın birbirini çok sevdiğini ifade etti. 

Rol arkadaşlarını çok sevdiğini belirten Rıca Kocaoğlu, "Hiç olur mu öyle şey? Biz kardeşiz" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa