Çelik'ten İsrailli bakana Hitler göndermesi

AK Parti Sözcüsü Çelik, Erdoğan'a diktatör yakıştırması yapan İsrailli bakan Katz'a tepki gösterdi. Çelik, Hitler'in dışişleri bakanına atıfta bulundu.

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
06 Ağustos 2024 16:50
GÜNCELLEME
06 Ağustos 2024 17:14
Çelik'ten İsrailli bakana Hitler göndermesi
Hakan Öksüz Editör

Gazze Şeridi'ne ölüm yağdıran İsrail'e dünyadan tepki yağıyor. İsrail'in katliam yaptığını her fırsatta yineleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları, Tel Aviv yönetiminde huzursuzluğa sebebiyet veriyor. 

Daha önce de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef almıştı

İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz, doğrudan Erdoğan'ı hedef alan bir paylaşımda bulunmuştu. 


Türkiye'nin İsrail'e uyguladığı ticari ambargoyu hazmedememiş, "Erdoğan, bilimsel, kültürel, teknolojik ve ekonomik yeteneklere sahip bir Türk devletini alıp yok ediyor, ilerici ve müreffeh bir Türkiye inşa eden Atatürk'ün mirasını zedeliyor." şeklinde bir paylaşım yapmıştı.

Katz'ın paylaşımı

Türkiye'de Instagram'a erişim engeli getirilmesi üzerine yeni bir paylaşımda bulunan Katz, Erdoğan'a "diktatör" yakıştırması yaptı.

Katz,  Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik "Dün, antisemit diktatör Erdoğan, ABD ve Batılı Devletlere sözel olarak saldırarak 'İsrail'deki Siyonistler tarafından esir alındıklarını' söyledi. Erdoğan, esir alınmış biri varsa, bu senin diktatörlüğün altındaki Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarıdır." ifadelerini kullandı.

Ömer Çelik: "Ribbentrop'un fotokopisi!"

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Katz'ın paylaşımına ilişkin açıklama geldi. Çelik, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

h(https://www.ankaramasasi.com/haber/2150002/haddini-asan-katz-a-disisleri-bakanligi-ndan-tepki)

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa