Bodrum'da doktora şiddet öldürüyordu! Dövülürken kalp krizi geçirdi

Bodrum'da, aile sağlığı merkezine gelen bir şahıs doktor Mustafa Hürkal Tezvar'ı darp etti. Kavga esnasında yere yığılan Tezvar'ın kalbi durdu.

Kübra Şenal Editör
YAYINLAMA
06 Ağustos 2024 17:30
GÜNCELLEME
06 Ağustos 2024 18:05
Kübra Şenal Editör

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 29 Temmuz'da saat 15.30 sıralarında Ortakent Mahallesi 12 No'lu Aile Sağlığı Merkezi'ne eşi ve kız kardeşiyle gelen Engin Seymen'in öfkesi doktoru canından ediyordu. 


İstanbul'dan Bodrum'a tatil için gelen Engin Seymen, yüksek ateş şikayetiyle eşi Hilal S.'yi kız kardeşi Ö.S.A. ile birlikte aile sağlığı merkezine götürdü. Şahıslara misafir girişi yapıldıktan sonra Seymen, içeride hastası olan doktor Mustafa Hürkal Tezvar'ın muayene odasına girdi. İddiaya göre Tezvar, Engin Seymen'e, eşini hastaneye götürmesi gerektiğini söyledi. Seymen ise buna öfkelenerek eşinin burada tedavi edilmesi konusunda ısrar ederek doktoru kolundan çekti.


Mustafa Hürkal Tezvar yere yığıldı

Seymen'in hamlesi tartışmaya sebep oldu. Tezvar ile Seymen arasında arbede yaşanırken odaya giren diğer hasta yakınları ile merkezde çalışan personel kavgayı sonlandırdı. 63 yaşındaki Tezvar fenalaşarak yere yığıldı.


Tezvar'a ilk müdahaleyi mesai arkadaşları yaptı. İhbar üzerine merkeze ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık görevlilerinin kalp masajı yaptığı Tezvar, apar topar hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri, Seymen ve kız kardeşi Ö.S.A.'yı gözaltına alıp, Yalıkavak Polis Merkezi Amirliği'ne ifadelerini almak üzere götürdü.

Alınan bilgiler, Tezvar'ın sağlık durumunun iyi olduğu yönünde oldu.


İkili suçlamaları reddetti

Emniyetteki ifadelerinde suçlamaları reddeden Seymen ve kız kardeşi Ö.S.A. işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Seymen'in ifadesinde, eşine bakması için doktorun yanına gittiği ve onu kolundan tutarak çektiği, sonrasında doktor Mustafa Hürkal Tezvar'ın kendisine küfrettiğini, yaşanan olayda kendisinin ve araya giren kardeşinin yaralandığını kaydetti. Darp girişimi olmadığını iddia eden Seymen, kardeşiyle birlikte odadan çıktıktan sonra doktorun rahatsızlandığını belirtti. Ö.S.A. ise olayda araya girmek istediğini, ağabeyinin ve kendisinin olay esnasında yaralandığı belirtti. Öte yandan, 2 şüphelinin de darp raporu aldığı ve doktor Mustafa Hürkal Tezvar'dan şikayetçi oldukları belirtildi.

İfadelerin ardından Seymen tutuklanırken, kardeşi Ö.S.A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


An be an kaydedildi

Olayın ardından özel hastanede tedavisi süren doktor Tezvar'ın durumunun iyiye gittiği ve bilincinin açık olduğu belirtildi. Olay anı, öncesi ve sonrasında yaşananlar güvenlik kamerasına saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, Seymen'in doktor Tezvar ile kapısının önünde konuşurken önce kardeşi Ö.S.A.'nın ardından kendisinin odaya girdiği ardından başlayan kargaşa tüm detaylarıyla görüntülere yansıdı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa