Jose Mourinho.: “Turu tersine çevireceğimizi düşünüyorum”

Lille'e 2-1 mağlup olan Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jose Mourinho, “Turu tersine çevireceğimizi düşünüyorum“ dedi.

EK
Ersin Küçükbarak Editör
YAYINLAMA
07 Ağustos 2024 01:05
GÜNCELLEME
07 Ağustos 2024 01:21
Jose Mourinho.: “Turu tersine çevireceğimizi düşünüyorum”
EK
Ersin Küçükbarak Editör

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme turu ilk maçında Lille ile karşılaştı.

Fransız temsilcisi Lille karşısında yakaladığı pozisyonları gole çeviremeyen sarı lacivertliler, savunmaya çarparak ağlara giden 2 golle kaybetti.

2-1’lik yenilgi sonrası Mourinho, karşılaşmanın oynandığı Hainaut Stadyumu'nda düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Şu an turun ilk devresinde 2-1 mağlup olduklarına işaret eden Portekizli teknik adam, “ Maç bitmedi. İkinci yarıyı bizim stadyumda oynayacağız o yüzden 'hadi' demek istiyorum." İfadeleriyle Kadıköy’e işaret etti.

Mourinho, 6-7 haftadır çalıştıklarını ve çok eksikleri olduğunu söyledi.

Takımda henüz otomatikleşmemiş çok fazla şey olduğunu belirten Mourinho, 2 gol yemelerine rağmen iyi bir oyun sergilediklerini kaydetti.

Deneyimli teknik adam, çok fazla pozisyon ürettiklerine dikkati çekti. 

“Çok fazla şeyi iyi yaptık, bunu söylemeyi sevmiyorum ama Fred'i özlüyorum” diyen Mourinho, “Çünkü o bizler için önemli bir oyuncu” değerlendirmesinde bulundu.

Fm(“Devrenin ilk yarısını deplasmanda oynadık ve iyi bir takıma karşı oynadık. Turun ilk devresini 2-1 geride kapattık, şimdi Kadıköy'e gitme zamanı. Sarı-lacivert bayraklarımızla onları bekleyeceğiz. Onlar için tatil olacak ama biz cumartesi günü evimizde lig maçı oynayacağız. Bu turun ikinci devresinden daha da önemlisi cumartesi günü evimizde oynayacağımız lig maçı.")

Mourinho, Lille'in sezon öncesindeki her maçını izlediklerini ve maçta sürpriz bir şey olmadığını dile getirdi.

Deneyimli hoca Kadıköy’deki maçla ilgili olarak şu yorumu getirdi:

Fm(“Rövanşta sonuç farklı olacak diye düşünüyorum. Lille'in bizim stadımızda defans yapacağını düşünmüyorum, bu onların doğasına aykırı. Biz burada nasıl oynadıysak aynı oyunu evimizde göstereceğiz, farklı olan şey taraftarımız itici güç olarak arkamızda olacak. Bugün kendi takımımızı da beğendim, yaptığımız hatalar dışında. Pozisyonlar kaçırdık, yediğimiz gole kendi kalemize attığımız gol demem, çarparak girdi. İkinci golde top kaybı sonrasında gol yedik bunu en hızlı şekilde çözmemiz gerekiyor. Turu tersine çevireceğimizi düşünüyorum, çünkü geride olmaya, sonucu değiştirmeye alışığız. Kadıköy'de Lille'i bekleyeceğiz. Lille maçını unutup önce cumartesi günü oynayacağımız maçı düşünmeye başlayacağız.")

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa