Alex Oxlade-Chamberlain Premier Lig'e mi dönüyor?

Beşiktaş'ın yeni sezonda düşünmediği Alex Oxlade-Chamberlain için sürpriz bir iddia İngiltere'den geldi...

HM
Haber Merkezi ankaramasasi.com
YAYINLAMA
07 Ağustos 2024 08:34
GÜNCELLEME
07 Ağustos 2024 08:36
Alex Oxlade-Chamberlain Premier Lig'e mi dönüyor?
HM
Haber Merkezi ankaramasasi.com

Beşiktaş'ta kadroda düşünülmeyen yabancı oyunculardan Alex Oxlade-Chamberlain'in İngiltere Premier Lig'e geri dönebileceği öne sürüldü.

Star'da yer alan Athletic'in haberine göre; siyah beyazlı yönetim, Chamberlain'in ayrılmasına yardımcı olmak için çaba gösteriyor.

Haberde, 30 yaşındaki orta saha oyuncusunun Premier Lig'e dönüşü için seçeneklerin değerlendirildiği ve Beşiktaş'ın maaş limitini düşürmek amacıyla oyuncuyu satışa çıkardığı ifade edildi.

Tarafların dostane bir çözüm bulmayı amaçladığı ve Chamberlain'in altyapısından yetiştiği Southampton'ın oyuncuyla ilgilendiği iddia edildi.

Ayrıca, bazı Premier Lig kulüplerinin de Alex Oxlade-Chamberlain'in bonservisiyle veya kiralık olarak transferi için şartları araştırdığı belirtildi.

Son 4 yılda en çok maça çıktığı sezonunu Beşiktaş formasıyla geçiren tecrübeli oyuncunun form durumunun iyileştiği ve İngiliz futboluna geri dönmeye hazır olduğu vurgulandı.

Süper Kupa'nın faturası

Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği'nce dün yapılan toplantı sonrası Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk raporlarını açıkladı. 3 Ağustos Cumartesi günü Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan Galatasaray - Beşiktaş maçıyla ilgili her iki kulüp de 'saha olayları' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevk edildi. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa