Trabzonspor'da konuk Rapid Wien, hedef galibiyet

Trabzonspor, Avrupa Ligi 3. eleme turunda yarın Rapid Wien'i konuk edecek. Trabzonspor-Rapid Wien maçının kanalı ve saati haberde...

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
07 Ağustos 2024 09:25
GÜNCELLEME
07 Ağustos 2024 09:52
Trabzonspor'da konuk Rapid Wien, hedef galibiyet
Hakan Öksüz Editör

Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde bu sezon ligde ve Avrupa'da başarı hedefleyen Trabzonspor, kadrosunu önemli isimlerle güçlendirdi. UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunda Ruzemberok'u 2-0 ve 1-0'lık skorlarla saf dışı bırakan bordo-mavililer, 3. eleme turunda Avusturya ekibi Rapid Wien ile eşleşti.


Trabzonspor, yarın Rapid Wien'i konuk edecek

Karadeniz ekibi, Rapid Wien'i eleyip play-off turuna yükselmek istiyor. Trabzonspor'un Rapid Wien'i ağırlayacağı maç yarın saat 20.00'de yapılacak. Kritik mücadele A Spor kanalından izlenebilecek. Mücadelenin rövanşı 15 Ağustos'ta yapılacak.

Trabzonspor'a zorlu kura

UEFA Avrupa Ligi'ne 2. eleme turundan katılan ve Ruzemberok'u turnuvanın dışına iten Trabzonspor, 3. eleme turunda Avusturya ekibi Rapid Wien ile eşleşti. 


Bordo-mavililerin Rapid Wien'i geçmesi halinde play-off turundaki rakibi, Braga-Servette eşleşmesinde turu geçecek takım olacak. Temsilcimiz, ilk karşılaşmasını deplasmanda yapacak.

Rapid Wien'in hocasından Trabzonspor yorumu

Rapid Wien'in hocası Robert Klaub, Trabzonspor hakkında şunları söyledi:

Abdullah Avcı, kadroya kesik attı

Sezona iddialı bir kadro ile başlamak isteyen Trabzonspor'da, kadro yavaş yavaş şekilleniyor. Karadeniz ekibi, teknik direktör Abdullah Avcı'nın planlarında yer almayan oyuncularla yollarını ayırıyor.

Genç kaleci Hakan Aydın bir yıllığına Beykoz İshaklı Spor'a kiralandı. Diğer genç kaleci Kağan Moradaoğlu ise bonservisiyle Erzurumspor'a transfer oldu.


Yunus Emre Köse 52 Orduspor'a, Emirhan Zaman 1461 Trabzon'a, Kadir Bakırtaş Karşıyaka'ya ve Hakan Yeşil Pendikspor'a bonservisleriyle transfer oldu.

Kerem Şen bir yıllığına İstanbulspor'a kiralanırken, Emir Uzun da bir yıllığına Beykoz İshaklı Spor'a kiralandı. Ognjen Bakic ise hiç süre almadan HNK Sibenik'e transfer oldu.

Trabzonspor'un sözleşmesini feshettiği Montasser Lahtimi'nin ise yeni takım arayışları devam ediyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa