Kerem Aktürkoğlu'ndan küfür açıklaması!

Galatasaray'da forma giyen Kerem Aktürkoğlu, Beşiktaş maçında devre arasında oyundan alınmasına tepki göstererek, küfür ettiği iddialarına yanıt verdi.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
07 Ağustos 2024 09:59
GÜNCELLEME
07 Ağustos 2024 10:43
Kerem Aktürkoğlu'ndan küfür açıklaması!
Ecem Çetin Editör

Galatasaray ve Beşiktaş, 3 Ağustos Cumartesi günü Süper Kupa için karşıya karşıya geldi. 5-0 sona eren maçın galibi Beşiktaş oldu. 

Beşiktaş ve Galatasaray taraftarlarının heyecanlı bir şekilde takip ettiği maçta Kerem Aktürkoğlu, devre arasında oyundan alındı.

 

Kerem Aktürkoğlu'nun bunun üzerine sinirlendiği Okan Buruk'un yardımcısı İrfan Saraloğlu ile gerginlik yaşadığı iddia edildi. Şişeleri tekmelediği iddia edilen Kerem Aktürkoğlu'nun soyunma odasında "Bir daha formayı giyenin a.... k...." dediği öne sürüldü. 

Yıldız futbolcu söz konusu iddialara ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yanıt verdi.


Aktürkoğlu, TFF Süper Kupa'daki Beşiktaş maçının devre arasında Galatasaray’ın soyunma odasında yaşanan birtakım konuşmaların hakikatinden saptırıldığını ve dedikodu temeline dayanan şekilde haberleştirildiğini üzülerek takip etmek durumunda kaldığını söyledi. 


Kerem Aktürkoğlu, ikinci yarıda görev almayacağını öğrendikten sonra verdiği reaksiyonun önemli bir final maçında kulübüne ve takım arkadaşlarına yardımcı olamayacağı için yaşadığı hayal kırıklığı ile sınırlı olduğunu ifade etti. 


Ünlü futbolcu, Galatasaray’a ve temsil ettiği değerlere, nabzının en yüksek olduğu anda dahi herhangi bir saygısızlıkta bulunmayacağının bilinmesini istediğini aktardı. 


Böyle bir gündemin oluşmasından dolayı üzüntü duyduğunu söyleyen Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray’ın bir ferdi olarak, bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da her an, her yerde Galatasaray menfaatleri için yaşamayı, görev verildiği zaman mücadele etmeyi sürdüreceğini aktardı. 

Aktürkoğlu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı; 


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa