Caner Topçu'nun yeni projesi belli oldu!

Son olarak Şahane Hayatım dizisinde konuk oyuncu olarak yer alan Caner Topçu'nun, yeni sezon dizilerinden “Holding” ile görüştüğü öğrenildi.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
07 Ağustos 2024 10:35
GÜNCELLEME
07 Ağustos 2024 11:59
Caner Topçu'nun yeni projesi belli oldu!
Ecem Çetin Editör

Son dönemin genç ve parlayan yıldız isimlerinden birisi olan ünlü oyuncu Caner Topçu, “Bilinçsizler” filmiyle oyunculuk kariyerine adımını attı.

Caner Topçu, 2019 yılında ise ilk televizyon projesinde yer aldı. Oyuncu, “Nöbet” dizisindeki Caner karakteriyle kamera karşısına geçti.


Ünlü oyuncu, 2022 yılında ekrana gelen ve ilgiyle izlenen Duy Beni dizisindeki Kanat karakteriyle adını duyurdu.

Oyunculuk performansıyla beğeni toplayan ve ekranların sevilen isimlerinden biri haline gelen oyuncu, 2023 yılında Dönence dizisindeki Özgür karakteriyle adını geniş kitlelere duyurdu.


Son olarak Şahane Hayatım dizisinde Demir karakteriyle izleyenlerinin karşısına çıkan ünlü ismin yeni projesi hayranları tarafından merakla bekleniyor.

Yeni dizisi belli oldu mu?


Ünlü oyuncu ile ilgili sevenlerini mutlu edecek bir haber geldi.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Ünlü ismin yeni sezonda ekrana gelecek olan Holding dizisi ile görüştüğü öğrenildi. Caner Topçu'nun rolü kabul etmesi durumunda dizinin başrolü olacak.


Holding dizisi hakkında   

Dizi, ATV ekranında izleyici karşısına çıkacak. Dizi, dünya serbest dalış rekortmeni genç bir kadının hikâyesini ekrana taşıyacak.


Yapımı Limon Yapım’ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Yüksel Aksu ve Deniz Yılmaz oturacak. Diziyi, Limon Yapım yazı grubu kaleme alacak. 

Dizide Ali İl, Macit Koper, Musa Uzunlar gibi ünlü isimler kamera karşısına geçecek.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa